2011. július 14., csütörtök

Vintage Collection: 1.Rész

Ha már unod azt ahogy a két "szakkommentátor" Vörös Csaba és Ifj. Perutek János kommentálja az eseményeket a Vintage Collection alatt,akkor gyere fel a HWF-re és nem kell hallgatnod azt a még kommentáláshoz sem hasonlító maszlagot hanem elolvasod az új cikkünket.Ezzel kezdetét veszi az új cikkünk.

Annyit megemlítenék hogy én inkább a Viasat 6 program-át preferálom mint az EuroSportét ami egy szó szerint sz*r adás amit nem a leadott anyag hanem a két kommentátor ront el.Ebből az én ma megtekintett Vintage-ben is láttam (részben a This Weekbe is belenéztem) amikből egy kisebb "Aranyköpések" összeállítást hoztam létre,a cikk végén meg is tudjátok tekinteni feltüntetve még több észrevétellel.

Az adás nagyjából a High-Flyer pankrátorok bemutatásáról szólt.

Az adás első meccse egy NWA gálán volt Great Muta és még az akkori Scott Hall között.

1.Meccs: Great Muta vs Scott Hall 
 (1989.08.08) 

Gyors tempójú mérkőzést láthattak a nézők,annyira gyorsat hogy pár perc után be is fejeződött.Hall uralt végig alap move-okkal jött:Clothesline,Dropkick,Powerslam majd végül a semmiből Muta egy German Suplexel megnyerte a meccset.Tehát ezen az elég rövid nyitómeccsen nyert: Great Muta

A mérkőzés teljes egészében megtekinthető: Itt 

A második összecsapás Psychosis és Billy Kidman között lesz majd a Cruiserweight bajnoki címért az egyik WCW Monday Nitro adásán.

2.Meccs,WCW Cruiserweight Championship: Kidman (c) vs Psychosis
(1998.10.05.)

Nézhető meccs volt főleg Kidman tett ki magáért,gyönyörű Splasheket láthattunk Psychosis-tól is (egy Moonsault és egy Speed Kick a ringsarokról).Kint is ment a bunyó ott Psychosis volt előnyben még egy Dropkicket is kiosztott a bajnoknak aki előtte egy Planchat osztott ki.Eddig nagyon pörgős meccs volt de Psychosis Headlockjai lassítottak a meccs végén Psychosis felültette a ringsarokra Kidmant ahol megpróbálkozott egy headscrissor takedownt de nem sikerült ezután pedig Kidman beveti a Finisherét a Shooting Star Presst és tus: 1..2..3 és így nyert Billy Kidman és ő maradt a Cruiserweight bajok!

A mérkőzés teljes egészében megtekinthető: Itt 

A harmadik mérkőzés a WWF Tag Team bajnoki címéért fog menni majd.

3.Meccs,WWF Tag Team Championship: 1-2-3 Kid & Marty Jannetty vs Fatu & Samu (Headshinkers) /with Afa "The Wild Samoan"
A mérkőzés annyira nem volt pörgős a meccset inkább a High-Fylerek uralták mint a Szamoaiak,gyönörű movesettet láthattunk Jannetty-től és 1-2-3 Kidtől,a meccs vége felé pedig Jannettyt kint kínozta Fatu végül bejött 1-2-3 Kid (X-Pack) pacsizni a bíró addig Jannettyt figyelte és befutott Afaés adott Kidnek egy Samoan Dropot és Samu tusba fogta: 1..2..3 így nyert Fatu és Samu,Afa segítségével és így ők az új WWF Tag Team bajnokok.Sokáig nem örülhettek csak úgy 2 percig hiszen jött Mike Chioda aki ugye nagyon szereti megváltoztatni a meccsek végeredményét,vegyük például a nemrég történt The Miz vs John Cena összecsapásokat az Extreme Rules utáni Rawn és az Over The Limiten.Így a bíró megváltoztatta a döntését és maradtak WWF Tag Team bajnokok 1-2-3 Kid és Marty Jannetty.

A mérkőzés teljes egészében megtekinthető: Itt és Itt


És most pedig jöjjön a főmeccs az egyik WCW szabadtéri Nitro adásáról,Dean Malenko és Chavo Guerrero összecsapása.

Main Event: Dean Malenko vs Chavo Guerrero

Jó kis meccs volt,de sajnos már itt látszott hogy nem szánnak nagy jövőt Chavonak (akkor is ha csak a WCW volt) hiszen végig Malenko uralt,a vége felé lelassultak Malenko próbálkozott egy Cross Face-el az nem sikerült de a meccs végén Chavo Splash-ét megfordította Sharpshooteré amit Chavo nem bírt ki és így a meccs győztese Dean Malenko.Egyébként a meccs vége felé megjelent Jimmy Hart is.

A meccs teljes egészében megtekinthető: Itt

Na szóval..elértünk a cikk végéhez remélem jól szórakoztatok.Ha nem elég nektek a kis összefoglaló  a meccsről akkor aggodalomra semmi ok hiszen belinkeltem a meccs alá hogy ti is megtudjátok őket tekinteni.Ahogy a cikk elején említettem összegyűjtöttem Csapitól és Perutól néhány aranyköpést komolyan ez a két csávó..mindenkinek ajánlom az utolsó pár sort mert elég vicces lesz.Tessék:

Aranyköpések CsabiPerutól
  • "De gyönyörű suplé"-szerintük a Suplexet Suplénak hívják..
  • "És Krisztián megtámadja Ortont.."- Christian nevét szerintük Krisztiánnak ejtik..
  • "Orton az a heel akit szeretnek"-háhá,ezen nevettem a legnagyobbat."Szakkommentátor" urak! Orton már kb.a 2010-es Royal Rumble előtt óta face.
  • "WWE= vévée"-Hihetetlen hogy néhány ember ekkora,szinte egy bolhafing szaktudással kommentálhat..
Szerintem ennyi kínzás elég is volt mert ez egy igazi pankráció rajongónak elég nagy kínzás (az én nevemben nyilatkozom).Most pedig néhány észrevétel a Vintage-el kapcsolatban:
Észrevételek
  1. Rengeteg a promó,az adás alatt ami ront a színvonalon (nem ez ront a legnagyobbat).Leírom hogy kiknek a Promóját láthattuk eme kb.30-45 perces adás alatt: Sin Cara,John Cena,Sheamus,Yoshi Tatsu,Daniel Bryan,Zack Ryder.. szóval 6.
  2. Amit már többször is említettem a két kommentátor "semmit sem" tudása ront óriásit a színvonalon.
  3. Emellett még 2 figyelmeztetést is láthattunk (Ne próbáld ki otthon,se az iskolában se sehol!) 
Pontozni is fogom az adásokat (nem az én összefoglalómat) 5-től 0,1-ig.Szívem szerint a legkisebbet adtam volna de most adok nekik egy 2,1-est..jövő szerda,csütörtök környékén újra olvashatjátok a Vintage Collection cikket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése