2011. július 22., péntek

Jeff Jarrett Interjú

Az alábbiakban a TNA alapítójával Jeff Jarrettel készült interjút olvashatjátok el amit az egyik pankrációval foglalkozó amerikai weboldal készített.

Nemrég ünnepelte a 25.évfordulóját a bizniszben,jelenleg milyennek látja az állapotát?

Jarrett: Minden évben újraértékeljük magunkat.Kurt Angelvel nagyon jól tudunk összedolgozni szinte ugyanúgy mint régen.Ő az egyik kedvencem,az egyik legjobb ebben az iparágban.Jól érzem magam a bőrömben,de egyszer majd eljön az az idő is amikor abba kell hagyni.


Maga a TNA alapítója,valamint egy pankrátor.Mi a nehezebb: a színfalak mögött vagy a ringben?

Jarrett: Azt gondolhatnátok hogy a ringben,de nem mert a ringen kívül.A családom már több mint 70 éve benne van az üzleti életben -termelőként,marketing managgerként és a TV-vel is dolgoznak-,van ennek is egy csomó előnye de van hátránya is: rengeteget vagyok távol a családomtól,hiszen a TNA élő adásain szereplek,ami másrészt nagy öröm nekem hiszen mi ezt az üzletért tesszük.Meg lehet nézni az adásokat hétről hétre hogy mi szinte ott élünk.Másrészt meg annak is örülök hogy ki tudom hozni a közönségből a "boo" reakciót.


Miért fontos hogy utáljanak?

Jarrett: A nép utál engem és ez még jobb.A közönség nagyon szenvedélyes.Hogyha a legrosszabb reakciót kapod akkor eléred azt hogy CSEND legyen...

A TNA megszokott jelenni vásárokon is,mi ennek az oka?

Jarrett: A tavalyi évben valószínűleg csak 5-10 ilyen volt de mára már megsokszorozódott.Az évben több száz fellépésünk van (leszámítva az élő adásokat).A pankráció még a vásárok korára nyúlik vissza ezzel egy régi tradíciót tudunk felidézni,és interaktívvá tenni a pankrációt.Tegyük fel egy család kirándul út közben meglátják a ringet és néznek egy kis pankrációt..

Hogyan látja miben más a pankráció élőben mint TV-n keresztül?

Jarrett: Van amit látsz a TV-ben és van amit nem.Amit látsz a TV-ben az csak egy ezrednyi része annak amit a nézők és mi pankrátorok átélünk élőben.Majd miután leadtuk a Showt,vagy még az adás előtt adunk többeknek lehetőséget hogy a ringbe szállhassanak,akiket nem láthatunk.Amikor egy rajongó nagyon aktív annak nagyon örülünk hiszen azért már megérte ezt elkezdeni és magasabb szintekre emelni.


Kik voltak azok az igazolások akik megérték a pénzüket?

Jarrett: Véleményem szerint a néhai nagy Gary Coleman,Chyna,Hulk Hogan,és Kurt Angle.Más világ van most mint akkoriban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése