2011. július 17., vasárnap

Egy kis statisztika: 2.Rész


Egy hét kihagyás után ismét jelentkezik az Egy kis statisztika elnevezésű cikkünk.Folytatjuk a WWE és a TNA öveinek összehasonlítását résztvevők szerint.Az előző cikkben a WWE Bajnoki cím 2010-es kihívóinak számát néztük meg a PPV gálákon ami 8 lett.Vajon a TNA felül szárnyalja az ő teljesítményüket a 7 PPV gálájukon? Hát nézzük a TNA Nehézsúlyú Világbajnoki címéért 2010-ben hányan küzdöttek meg!

2010
(TNA Nehézsúlyú Világbajnoki cím)


Genesis: AJ Styles (c) vs Kurt Angle

AJ Styles bajnoki regnálásának egyik legnagyobb küzdelmét vívta Kurt Angle ellen a 2010-es Genesisen ahol debütált a 4 sarkú ring,emellett Brian Kendrick és Mr.Anderson is.A meccset végül AJ Styles nyerte meg,és ezzel tovább folytatva világbajnoki regnálását.

Againts All Odds: AJ Styles (c) vs Samoa Joe (Special Guest Referee: Eric Bischoff)

AJ ekkor még javában Heel volt,szinte Joe minden támadása elől menekült végül a meccs végén kiosztott Samoa Joenak egy Pele Kick-et majd egy Styles Clasht,Eric Bischoff elég lassan de elszámolt háromig.Ennél nehezebben csak az ment hogy fel emelje AJ Styles kezét amire Ric Flair kérte meg,végül megtette.


Destination X: AJ Styles (c) vs Abyss

A mérkőzésen AJ Styles ismét megvédte a bajnoki címét hiszen döntetlen lett a vége,a meccs után pedig Abyss leszámolt AJ Stylesal,ezután pedig bejött a ringbe Hulk Hogan hogy együtt ünnepeljen Abyssal.



LockDown: AJ Styles (c) vs "The Pope" D'Angelo Dinero (Steel Cage Match)

Az Againts All Odds gálán D'Angelo Dinero egy "Stud Tournament" elnevezésű tornát aminek döntőjében legyőzte Mr.Andersont ezzel ő érdemelte ki azt hogy a LockDownon megküzdjön a TNA Nehézsúlyú Világbajnokával aki még mindig AJ Styles volt aki ezen a gálán ismét győzedelmeskedett.

Sacrifice: Rob Van Dam (c) vs AJ Styles 

A LockDown utána Impact adáson RVD esélyt kapott arra hogy Világbajnok lehessen amit ki is használt hiszen ő lett a Nehézsúlyú Világbajnok legyőzve AJ Stylest akivel a Sacrifice-on ismét megküzdöttek,RVD nyert ezzel megszakította AJ Styles több mint 9 hónapon át tartó veretlenségét a PPV gálákon.


Slammiversary: RVD (c) vs Sting


Miután RVD debütált a TNA-ben Stinget győzte le szinte pár másodperc alatt,utána viszont 10 perces kemény verést kapott az "Ikon"-tól,ez a viszály ismét tűzre lobbant így ők küzdöttek meg a Slammiversaryn a Nehézsúlyú bajnoki címért.A győztes ismét RVD.


Victory Road: RVD (c) vs Jeff Hardy vs Mr.Anderson vs Abyss (Fatal-4-Way Match)


A bajnoki cím egy elég izgalmas Fatal-4-Way meccsen került terítékre,sok helyen már úgy látszott hogy Jeff Hardy nyeri meg a meccset,néhány helyen hogy Abyss végül ismét RVD húzta be a meccset amin nagy volt a meglepődés.


És elérkeztünk a cikk végéhez ahol összeszámoljuk a résztvevőket vajon a TNA megelőzi a WWE-t?
  • AJ Styles
  • Kurt Angle
  • Samoa Joe
  • Abyss
  • "The Pope" D'Angelo Dinero
  • RVD
  • Sting
  • Jeff Hardy
  • Mr.Anderson
És igen: a TNA megelőzte a WWE-t hiszen ők 9 pankrátort használtak fel a világbajnoki címmérkőzésükhöz ebből is látszik hogy a TNA nem sokkal de változatosabb meccseket hoz mint a WWE.A következő két cikkben majd az X Divíziós bajnoki címet fogjuk összehasonlítani az Interkontinentális bajnoki címmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése