2011. július 10., vasárnap

J-Hawk Interjú

A már rég várt J-Hawkal készült interjú felkerül az oldalra.Úgy terveztük hogy a magazinban jelenik meg viszont az csúszik így az oldalon tesszük közzé.Az interjú még az Áttörés után készült.Jó olvasgatást!

Leva: Először is gratulálunk a győzelmedhez,milyen érzés volt hogy győzedelmeskedni tudtál Icarus felett akitől Fehérváron elszenvedtél egy Swanton Bombot is a mérkőzés végén ?

J-Hawk és Murlock a tavalyi Véres Novemberen
J-Hawk: Köszönöm szépen, természetesen jó érzés volt legyőzni Icarust, a fehérvári tag team vereség után örülök neki, hogy 1-1 elleni küzdelemben sikerült bizonyítani ellene.

Leva: Minden áron bosszút akartál rajta állni ?

J-Hawk: Mindenképp győzni akartam, de nem a bosszú vezérelt. Minden küzdelem egy új kihívás, minden meccsen tiszta lappal lépsz a ringbe, esélyt kapsz rá, hogy megmutasd miért kell tőled rettegni bárkinek, aki szembekerül veled. Persze idegesítő volt, hogy a tag team meccs után Icarus úgy viselkedett, mintha ő lenne az atyaúristen, és úgy éreztem azt hiszi, ezzel örökre leírt engem, ez kétségtelenül olaj volt a tűzre az áttörés előtt.

Leva: Tudjunk meg kicsit arról is hogy kik nálad a favoritok,egyaránt a WWE-ben ha esetleg van a TNA-ben,vagy esetleg régi motorosok közül.

J-Hawk: Jelenleg a CM Punk, Miz, Alberto Del Rio, és Low Ki alias Kaval (remélem hamarosan újra láthatjuk) valamint AJ Styles meccsek kötnek le a legjobban, ezek a karakterek a legszimpatikusabbak számomra in-ring, és előadásmód terén egyaránt. Amikor elkezdtem nézni a WWE-t Tajirit, Brock Lesnart és Batistát szerettem a legjobban.

Leva: Mi a véleményed John Cenaról,akiről sokaknak nincsen jó véleménye mondhatni nagyon megosztó ?

J-Hawk: Cena kétség kívül megosztó személyiség, nekem speciel jobban tetszett a régebbi Word Life-os vagány rapper korszakában, de most is nagyon szimpatikus a hozzáállása, és az elhivatottsága. Persze a legtöbbször nem neki drukkolok, ezek a cukormázban tocsogó hihetetlenül erkölcsös becsületlovag jófiúk nem igazán az én világom.

Leva: Már megmutattad hogy milyen karakteres vagy és a heel karaktert rendkívül jól adod el ez valakinek szimpatikus valakinek nem,te hogy vélekedsz a teljesítményedről ?

J-Hawk: A teljesítményemmel többé-kevésbé elégedett vagyok, elvére egyéniben még senkinek nem sikerült legyőznie, a személyiségem pedig úgy látom, eddig mindig képes volt megfelelő erősségű közönségreakciót kiváltani, de természetesen fejlődni mindig lehet, sőt, igazság szerint abba sem szabad hagyni. Ha valaki önelégülten ücsörög a babérjain, az alól hamar kicsúszhat a talaj.

Leva: Az Attitude Korszak volt vagy a jelenlegi WWE a szimpatikusabb ?

J-Hawk: Szerintem minden '90 előtt született wrestling rajongó az attitude erát preferálja, a jelenlegi WWE-vel szemben.

Leva: A te véleményed szerint milyen csapatot alkottok Renegade-el ? 



J-Hawk: Renegade-del nagyon jóban vagyunk, sokat mászkálunk együtt, igaziból a rosszba ugyanúgy húzzuk egymást, mint amennyire edzés közben tudjuk hajtani a másikat. Lehet a fehérvári meccs eredménye sem úgy alakul, ha nem hoz egy üveg viszkit meccs előtt.Technikai szempontból jól kiegészítjük egymást, elvégre ő egy nagydarab, robosztus erőteljes pankrátor, én pedig inkább a gyors, robbanékony, többet ugráló emberekhez tartozom, ezért tag team harcban mindenki ellen van fegyverünk.

Leva: Láthattuk a Viasat 6-on kisebb blokkokat,az egyik részben a Salzburgi arénában voltatok és testközelben,ha mondhatom "élvezhettétek" Eve és John Morrison társaságát.Mi róluk a véleményed ?

J-Hawk: Igazi szupersztárok. Karizmatikusak, lenyűgözőek, emellett kedvesek és szimpatikusak voltak. Morrisont ráadásul nagyon tisztelem az in-ring teljesítménye miatt.

Leva: Ki a legnagyobb ellenséged a HCW-ben,vagy nincs ilyen ? 

J-Hawk bevonulása Fehérváron
J-Hawk: Bárki, aki az utamba kerül, és bárki, aki nem adja meg a kellő mértékű tiszteletet. Ez legutoljára pont Icarus volt, akiből emiatt kénytelen voltam kicsikarni a tiszteletet. A pöffeszkedő PG Hookert sem bírom túlzottan, hihetetlen nagy az arca, ráaddásul ez az egyesszám harmadik személyben beszélek magamról Rock utánzás is kiveri nálam a biztosítékot, akárhányszor meghallom.

Leva: Milyen élmény volt a Raw House Show ?

J-Hawk: Fenomenális, élőben sokkal-sokkal jobb, mint tévében. Összehasonlíthatatlan.

Leva: Mit gondolsz arról hogy Christian 17 éves karrierjének az első Nehézsúlyú Világbajnoki övét,ami egyben az első világbajnoki címe is 3 nap után elvették tőle,úgymond szertefoszlott az álma ?

J-Hawk: Azt, hogy akinek 17 év kell egy bajnoki övhöz, majd utána 3 nap alatt hagyja, hogy elvegyék tőle, az nem is érdemli meg igazán. Mindannyiunknak vannak álmai, a kérdés csak az, hogy mennyit vagy hajlandó feláldozni érte. Mint mondtam, egy harcos nem ülhet a babérjain, minden nap arra kell törekedned, hogy felülmúld saját magad. Jobbtól kikapni pedig nem szégyen. Talán ez a legjobb dolog, amit Christiannal történhetett, most, hogy megízlelte milyen a legnagyobb harcosnak lenni, talán elég motivációt gyűjt ahhoz, hogy odategye magát, megszerezze az övet, és meg is tartsa, ha annyira kell neki.

Leva: A jövőben mit tervezel ? 

J-Hawk: További kőkemény edzéseket, és kőkemény teszteket. Úgy érzem most nagyon elkaptam a fonalat, és senki nem tud megállítani, mindenkit le szeretnék győzni, aki csak úgy gondolja, hogy méltó ellenfelem lehet.

Leva: További sok sikert kívánunk a HCW-ben,és köszönjük hogy válaszoltál a kérdéseinkre.

J-Hawk: Köszönöm szépen, részemről a megtiszteltetés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése