2011. július 29., péntek

Eljött a ti időtök!

A címből még sokat valószínűleg nem szűrhettetek le.Rated-R ötletéből kifolyólag elindult az első hivatalos "Szerkesztő kerestetik!" itt az oldalon.Először is nézzük hogyan is fog kinézni ennek az egésznek a lezajlása.
  • 1.Kör: Casting
Az első körben minden jelentkezővel megismerkedünk MSN-en keresztül,felteszünk nekik kérdéseket ez kb. 5-10 percet vesz majd igénybe innen (ha lesz annyi jelentkező) kiválasztjuk a legjobb 6-ot.
  • 2.Kör: Elődöntő
Ha isten úgy adja akkor itt már csak hatan lesznek az emberek.Már komolyabb elbeszélgetések fognak folyni amit természetesen hármasban (én,Rated-R és a jelentkező) között fog majd zajlani.Ez igénybe vehet 45 percet,más esetben egy egész órát is.Ha lezajlott itt is minden akkor kiválasztjuk a döntősöket akik hárman lesznek.
  • 3.Kör: Döntő
Itt már csak a legjobb három lesz.Időt még nem tudunk pontosra mondani.Itt a finalisták dolga egy hosszabb cikk írása lesz,a témakört mi fogjuk megadni.A végén pedig majd kihirdetjük a győztes akié majd lesz a dicsőség (ha az ókorban lennénk),de az biztos hogy ő is a csapat tagja lesz.

Az elvárások
  • Legyél otthon nagyrészt minden témakörben
  • Teljesítsd a megadott feladatokat
  • Utáld John Cenát :D
  • Végezz alapos munkát
Ez csak az egyik része majd 6 szem közt megbeszéljük a többit.Aki jelentkezni szeretne,az vagy írjon megjegyzést a bejegyzéshez,az e-mail címével,a nevével (Felhasználónév,Nick név),és az MSN címével ahol megtalálhatjuk vagy megtalálhat minket.(legalul kis betűvel a címeink).A továbbjutók neveit,mindig jelezni fogjuk itt az oldalon! 


CASTING IDŐPONTJA: Augusztus 5,délután 13 óra!

Végül az MSN elérhetőségeink: 

Leva: levamilo@citromail.hu
Rated-R: adam77700@hotmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése