2011. július 17., vasárnap

Money in The Bank Tippjeim

Mivel többször már elmondtam a véleményemet,más PPV gálák eredményeiről úgy gondoltam hogy a mai Money in The Bank gáláról miért ne? Egy kis érdekességet is belecsempésztem mégpedig azt hogy a Money in The Bank meccsek résztvevői mellé oda lesz írva hogy hányszor vett részt Money in The Bank meccsen a vasárnapi részvétellel együtt. Hát kezdjünk is neki.




Big Show vs Mark Henry

Esélyek

Big Show: 53 %
Mark Henry: 47 %
 
A két óriás párharca több heten keresztül húzódik már.Mark Henry támadásainak nem csak Big Show hanem a csapattársa Kane is áldozatául esett.Nagyobb esélyt látok arra hogy vagy egy Big Show győzelem,esetleg DQ-val talán hogy Mark Henry megnyeri a mérkőzést és a viszályuk folytatódik legalább a SummerSlamig? Kiderül minden a mai gálán.


Divas Championship: Kelly Kelly (c) vs Brie Bella 


Esélyek

Kelly Kelly: 65 %
Brie Bella: 35 %

Kelly Kelly a Power to the People adáson szerezte meg élete első WWE Díva bajnoki címét.Valószínűleg nála is marad a cím,hisz még nem akarják pár hét után elvenni tőle a bajnoki címet,a másik hogy a tavalyi Money in the Bank gálán is címvédés volt ennél a bajnoki címnél.






SmackDown Money in The Bank Match
 
Esélyek
 
Sheamus: 38 % (Részvételek: 1)
Kane: 32 % (Részvételek: 4)
Justin Gabriel: 3 % (Részvételek: 1)
Heath Slater: 3 % (Részvételek: 1)
Cody Rhodes: 8 % (Részvételek: 2)
Wade Barrett: 3 % (Részvételek: 1)
Sin Cara: 6 % (Részvételek: 1)
Daniel Bryan: 7 % (Részvételek: 1) 
 
Véleményem szerint Sheamus a legesélyesebb a Money in The Bank győzelemre hiszen Christian és Randy Orton viszályába mindig belekeverik a "Kelta Harcost".Kane is még esélyes lehet a győzelemre hiszen ő a legtapasztaltabb a résztvevők között (5 embernek ez az első Money  in The Bank meccse!).Abban biztosak lehetünk hogy egy nagyon jó mérkőzést láthatunk a SmackDown szupersztárjaitól.
 
Raw Money in The Bank Match
 
Esélyek
 
Alberto Del Rio: 20 % (Részvételek: 1)
R-Truth: 20 % (Részvételek: 1)
Alex Riley: 10 % (Részvételek: 1)
The Miz: 10 % (Részvételek: 2)
Kofi Kingston: 10 % (Részvételek: 4)
Evan Bourne: 5 % (Részvételek: 4)
Rey Mysterio: 20 % (Részvételek: 1)
Jack Swagger: 5 % (Részvételek: 2)
 
Sokkal kiélezettebb harc várható ezen a Money in The Bank meccsen mint a SmackDownén.A három fő esélyes véleményem szerint: Alberto Del Rio,Rey Mysterio és R-Truth.A két legtapasztaltabb ebben a meccstípusban Kofi Kingston és Evan Bourne valószínűleg ők lesznek majd a látvány felelősek.Miz és Riley viszálya valószínűleg itt is meg fog látszani.Összességében ha a gálán be kell váltani a táskát akkor Punk győzelme esetén Mysterio,Cena győzelem esetén Del Rio vagy R-Truth.
 
WWE Championship: John Cena (c) vs CM Punk (Ha Cena veszít ki lesz rúgva a WWE-ből)

Esélyek

John Cena: 50,5 %
CM Punk: 49,5 %
 

Pártatlannak kell lennem,bár mint azt tudhatjátok nem vagyok John Cena rajongó sőt el lehet rólam mondani hogy ki nem állhatom,viszont a mostani Punk elleni feudja alatt nagyot nőtt a szememben,és nem azért gondolom azt hogy ő fog nyerni.Punk karrierjének valószínűleg utolsó meccse lesz ez a WWE-ben (reméljük nem),és aznap éjfélben le fog járni a szerződése.Azért is lettek szerintem ilyen szorosak az esélyek mert szinte teljesen kiszámíthatatlan a meccs végkimenetele de az hogy utána mi fog történni az még kiszámíthatatlanabb..
 
World Heavyweight Championship: Randy Orton (c) vs Christian

Esélyek

Randy Orton: 52 %
Christian: 48 %

Szinte ugyanolyan kiszámíthatatlan ez a mérkőzés mint a WWE Bajnoki címmeccs viszont én Randy Orton győzelemre és címvédésre számítok (bár ne lenne így).Christian harmadik visszavágóját kapja,azt sem cáfolhatjuk meg hogy Christian bajnok lesz és majd jön a Money in The Bank győztes aki tegyük fel Sheamus,hiszen Christian és Sheamus között hetek óta forrnak az indulatok,Sheamus beváltja a táskát és bajnok lesz Christian álmai ismét szertefoszlanak így a SummerSlamen lehetne köztük egy egyéni meccs esetleg egy Triple Threat amiben Orton is ott van.Furcsa de itt bármelyikük győzne és a MITB győztes Sheamus lenne,gondolkodás nélkül rá lehet bólintani a Sztori írók döntésére hogy Sheamus beváltja a táskát hiszen Ortonnal és Christiannal is kialakult egy kisebb viszálya.


Minden ki fog derülni a gálán.Az érdekesség lehet hogy ez a gála rendelkezik eddig a 2. legrövidebb Match Card-al (1.a Royal Rumble).Esetleg el lehetne képzelni egy Csapatbajnoki meccset úgy mint tavaly,a csapatbajnokok az Usok ellen akik most elég jó formában vannak és megérdemelnének egy címmérkőzést.Köszönöm a figyelmet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése