2011. július 15., péntek

Hol van most?: 5.Rész


Elérkezett a Hol van most? az oldal legelső cikkének jubileumi 5.része! Ezért is a mostani cikkben 2 ember hollétét tudhatjuk meg.Az egyiküket még nemrég láthattuk a WWE-ben a másikukat pedig már 3-4 éve nem.Kezdődjön hát a jubileumi cikkünk!

Az első emberünk a jubileumi cikkünkben Jonathan Coachman lesz aki WWE kommentátor,és backstage riporter volt.Az ESPN csatornának nyilatkozott amiben kiemelte hogy ott fog lenni az UFC hétvégi rendezvényén.Erre az újságíró viccesen rákontrázott hogy esetleg harcolni fog-e.Coachman is poénra vette ,mosolyogva ezt válaszolta a kérdésre: "Az akarod mondani hogy abbahagyom a kommentálást? Dehogy! De harcolni biztos nem fogok. :)"

(Az interjú még 2010.decemberében készült)

A másik emberünk pedig nem más mint aki Tough Enough egyik trénere volt: Bill DeMott.Az alábbiakban elolvashatjátok hogy nemrég egy hete,DeMott egy rádiós adásban hogy válaszolt a neki feltett pár kérdésekre.

Mi a jelenlegi titulusa a WWE-nél?

Az én szerepem jelenleg az új tehetségek felderítése és az FCW pankrátorok képzése.

Egyet ért azzal a döntéssel hogy Andy Leavine nyerte meg a Tough Enough-t,és hogy ha van olyan ki érdemelte meg jobban a győzelmet?

Véleményem szerint Rima Fakih is nyerhetett volna,elég furcsa volt a feneke amikor megláttam rajta egy dudort,később Booker emlékeztetett hogy az csak egy sérülés.Andy-ről csak annyit hogy volt egy vicces esetem vele amikor ránéztem és nem értettem miért néz olyan hülyén rám..

Mi a véleménye R-Truth gimmick váltásáról?

Amikor gimmicket váltasz akkor az rajtad múlik hogy működőképes-e vagy mehet a kukába.R-Truth egy jó példa arra  hogy egy gimmick váltás után is lehet sikeres valaki,sőt ő még sikeresebb lett hiszen main eventerré nőtte ki magát és teljesen el tudja adni ezt a szerepet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése