2011. március 28., hétfő

Raw House Show (Evansville, Indiana)

A szombati napon a Raw pankrátorai a Roberts Stadionba látogattak mégpedig Evansville városába hogy az ottani közönséget egy a WrestleMania előtti House Show-val szórakoztassák.

Vajon mi történt a Raw House Showján? Nézzük meg! 

1.Meccs,WWE Championship: Randy Orton def. The Miz (c) /with Alex Riley

A meccs közben szokásos módon jött CM Punk és leütötte Randy Ortont.Ezután jött a GM e-mailje amiben kijelentette a ma est főmeccsét ami egy Randy Orton & John Cena vs CM Punk & The Miz meccs lesz mégpedig lesz egy vendég bíró is aki nem más lesz mint Jerry "The King" Lawler!


2.Meccs: Evan Bourne,Santino Marella & Vladimir Kozlov def. The Usos & Tyson Kidd

A meccs végénél Santino kiosztott egy Cobrát,Kiddnek majd ezután jött Evan Bourne aki a meccset egy AirBourne-el fejezte be és így megnyerte a meccset a csapatának.



Zack Ryder jön ki a ringbe aki azonnal akar egy mérkőzést.Ezután pár másodperccel felcsendül The Great Khali zenéje és el is kezdődik kettőjük között a mérkőzés.

3.Meccs: The Great Khali def. Zack Ryder

A meccs kb. 2 percig tartott ami abból állt hogy Khali kiosztott pár Chopot Rydernek ezután egy Khali Bombal befejezte a mérkőzést,és nyert.


4.Meccs: Sin Cara def. Primo
5.Meccs: John Morrison def. Dolph Ziggler

A meccset Morrison egy Stairship Painel fejezte be.

6.Meccs: Divas Champion Eve & Natalya def. Melina & Alicia Fox 

Megjön a főmeccs bírója Jerry "The King" Lawler akit a közönség óriási ovációval fogad.

A főmeccs kezdete előtt CM Punk jött ki aki kijelentette hogy régen nagyon jól táncolt.Ezután egy saját dance-offot rendezett ami nagyon vicces volt.Ezután pedig jött John Cena aki véget vetett Punk dance-offjának.

7.Meccs: Randy Orton & John Cena def. CM Punk & WWE Champion The Miz 

A meccs úgy végződött hogy Cena és Orton egyszerre adták WrestleMania ellenfeleiknek a kivégző mozdulataikat (RKO,Attitude Adjustment) és Jerry Lawler 3-ig számolt így nyert Randy Orton és John Cena.A meccs után Alex Riley támadta volna meg Lawlert aki gyorsan észhez kapott és Rileyt jól helyben hagyta ami tetszett az Evansville-i közönségnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése