2011. március 19., szombat

Csütörtöki nézettségi adatok

Ahogyan már megszoktátok a csütörtöki adások nézettségi adatait általában egy bejegyzésben szoktam közölni veletek.Nézzük hát a TNA iMPACT! és a WWE Superstars arányait!

Először kezdek a TNA iMPACT! adásával.Az eheti iMPACT! adás ami a Victory Road után volt,mindenki szerint nagy érdeklődéssel fog minden Spike TV néző a képernyők elé ülni.Ez így is történt mégpedig 1,28-as arányt ért el az adás ami 1,786,000 nézőt jelent.Ez az előző heti nézettséghez képest az eheti nézettsége a TNA-nek 0,3-es aránnyal nőtt.

 Most pedig nézzük a WWE adását a Superstarst.Az adás az áprilisi hónapban meg fog szűnni,hiszen az adást sugárzó WGN America nincsen megelégedve a műsor nézettségével ami hetente romlik és mindig alul marad a TNA-vel szemben.Most viszont elégedett lehet a WGN America hiszen az előző heti 0,5-es arányhoz képest ezen a héten az adás 0,52-es arányt ér el ami összesen 541,000 nézőt jelent.Ezen a héten 0,2-es javulást mutat a Superstars,de ez még mindig kevés a TNA-vel szemben.A Superstarsnak van mindig egy ismétlése ami általában az élő adás fele értékénél kevesebb szokott lenni.Ez most is így volt hiszen az adás 0,2-es arányt ért el ami 200,000 nézőt jelent.


Összeadva a Superstars élő adását és ismétlését még a fele nézettséget sem kapjuk meg amit a TNA elért.Ez talán az adás megszűnésének is betudható? Vagy esetleg más az ok,hiszen ezen a héten már többen nézték a Superstarst mint az előző héten.Talán elindul egy javulás majd a Superstarst áprilisban leveszik a TV képernyőkről..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése