2011. március 26., szombat

Közeleg a Micro Championship Wrestling!

group photoValószínűleg még nem hallottatok a következő TV-s adásról melynek Hulk Hogan lesz a műsorvezetője.Ebben az adásban nagyon alacsony pankrátorok küzdenek (szemléltetésnek jó lehet Horswoogle),az adásban női pankrátorok is vannak akik normális magasságúak és súlyúak.A képen láthatjátok a pankrátorokat akik küzdeni fognak az adásban.


Ismerkedjünk meg velük!







Az első pankrátor akivel megismerkedünk ő nem más mint Sarg.Az ő karaktere egy katona lesz akit nem lehet megállítani is rendkívül lobbanékony.























Másodszor ismerkedjünk meg Justice-el akinek a súlya 140 font,aki egy második generációs pankrátor és egy Hardcore pankrátort alakít.



















Demo a következő pankrátor akinek a súlya 75 font.Az ő gimmickje egy Szuperhős,egy High-Flyer pankrátor aki a közönség kedvence.Harcol az igazságért és a becsületért.


















Következő pankrátorunk Meatball magyarul "Húsgombóc".Ő a törpe pankrátorok óriása.Súlya 290 font.









Jön Huggie Cub.Az ő gimmickje egy igazi Strici aki régebben kettős életet élt és rendkívül nagyképűnek állítják be.Az ő súlya135 font.










Az utolsó MCW pankrátor Blixx.Súlya 75 font.Egy olyan pankrátor akinek fő mozdulatai rúgásokból állnak,a "tinik terrorának" is szokták nevezni.







A két női pankrátor:

serena fox pic large




Serena Fox 









trixie




Trixie Dynamite









Helyszínek:

  • Szombat,március 26Halligans Étterem & Bar Charleston, South Carolina
  • Csütörtök,március  31:Cookeville, Tennessee
Promó Hulk Hogannel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése