2011. augusztus 10., szerda

SmackDown Spoilerek

Az alábbi bejegyzésben Spoiler található a pénteki SmackDownal kapcsolatban.A "További bejegyzések" gombra kattintva megtudhatod hogy mi történt a Keddi SmackDown felvételen,és az adás után.

 Az adás a WWE Coo-val Triple H-el kezdődik aki bejelent egy mérkőzést a Raw és a SmackDown Money in The Bank győztesei között lesz azaz,Alberto Del Rio és Daniel Bryan között.Majd kijön Christian aki azt mondja hogy beperelheti Triple H-t hiszen kényszeríti arra hogy megküzdjön a SummerSlamen azok a nézők előtt akik utálják őt egy mentálisan instabil ember Randy Orton ellen.Triple H azt mondja hogy Christiannek meg kell küzdenie Orton ellen hiszen akkor megszegi a szerződés feltételeinek egyikét.Az adás nyitó meccse pedig a Nehézsúlyú Világbajnok Christian és Sheamus között fog lezajlani.
  • Sheamus def. World Heavyweight Champion Christian (by. Count-out)
  • Natalya & Beth Phoenix def. AJ & Kaitlyn
A backstageben Cody Rhodes címmecset kér az Interkontinentális bajnoki címért,amit meg is kap.Emellett még Mark Henry elmondja Johnny Curtisnek hogy még az est során meg kell majd mérkőzni vele.
  • Sin Cara visszatér,és a legyőzi Tyson Kiddet.
  • Alberto Del Rio def. Daniel Bryan
  • Intercontinental Championship: Cody Rhodes def. Ezekiel Jackson (c) 
Így Cody Rhodes az új Interkontinentális bajnok a meccs után pedig megalázva a volt bajnokot ráhúz a fejére egy papírzacskót majd jön Ted DiBiase Jr. segíteni Ezekielnek,és elintézi az új bajnokot ezzel DiBiase face-turnt kapott (ami már 1 hónapja érett neki).
  • Mark Henry def. Johnny Curtis 
A meccs után Henry tovább folytatná Curtis kínzását de jön a segítség Sheamus személyében.
  • Main event: Randy Orton def. The Great Khali
Orton a mérkőzést (nagy meglepetésünkre) egy RKO-val fejezte be.A meccs után kijön a Nehézsúlyú világbajnok Christian és azt mondja hogy Senkinek sincs mint aggódni a SummerSlammel kapcsolatban emellett vasárnapra van egy meglepetése..


Dark match Main event: Randy Orton & Sheamus def. Christian & Alberto Del Rio

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése