2011. augusztus 24., szerda

Egy kis statisztika: 3.Rész

A fő cikkek napján szerettük volna közzétenni a visszatérő Egy kis statisztikát,de most ez így alakult.Folytatódik az a sorozat ami abbahagytunk mégpedig hogy a WWE és a TNA közötti statisztikákat vesszük alapon.A mostani két bajnoki cím az Interkontinentális és a Television lesz.A cél ismét az hogy megnézzük hogy 2010 első 7 PPV-ján hányan küzdöttek meg a bajnoki címért.Először az interkontinentális bajnoki címet tanulmányozzuk ki.



2010
(Intercontinental Championship)

WWE Elimination Chamber: Drew McIntyre (c) vs Kane

2010 februárjában mindenki úgy gondolta hogy Vince McMahon kedvence Drew McIntyre kikap a Nagy vörös szörny ellen és elveszíti első bajnoki címét a WWE-ben.Ez a mérkőzésük végéig így is látszott,amikor a Skót fordított bevetette a Future Shockot,és megtartotta bajnoki címét.

 WWE Over The Limit: Drew McIntyre (c) vs Kofi Kingston

A sztori szerint Drew McIntyret megfosztották az Interkontinentális bajnoki címtől.A bajnoki címért még az Over the Limit előtt Kofi Kingston és Christian küzdöttek meg.A győztes Kofi lett aki így megszerezte a bajnoki címet.Viszont Teddy Long ezután hozta a rossz hírt Vince McMahontól aki azt üzente hogy a bajnoki cím Drew McIntyret illeti aki vissza is kapta a címét még aznap este.Az Over The Limiten viszont már ő bizonyult rosszabbnak hiszen Kofi Kingston az S.O.S-el megnyerte a mérkőzést és visszakapta a bajnoki címet.

Fatal-4-Way: Kofi Kingston (c) vs Drew McIntyre

A skót megkapta a megérdemelt visszavágóját Kofi Kingston ellen.Minden héten sorra alázta a SmackDown General Managgerét Teddy Longot,végül a Fatal-4-Wayen nem sikerült a címszerzés hiszen a Ghánai pankrátor megtartotta a bajnoki címét.

Az Interkontinentális bajnoki címért az alábbi emberek küzdöttek meg a 2010-es év első 7 PPV gáláján:
  • Drew McIntyre
  • Kofi Kingston
  • Kane
Ebből is látszik hogy a WWE nem fektet oly nagy hangsúlyt a Mid-card övekre,hiszen az első félévben csak 3-an küzdöttek meg a PPV gálákon a bajnoki címért.Vajon a Television bajnoki cím felül múlja az Interkontinentálisat? Következő cikkünkből kiderül..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése