2011. február 5., szombat

TNA Összefoglaló

Az alábbiakban a TNA Február 3-i adásának összefoglalóját olvashatjátok.

A TNA egy bejátszással kezdődik ahol a TNA Európai Turnéról nyilatkozik Jeff Hardy a Németországból és Mr.Anderson-nal kapcsolatban ejt pár szót.A TNA már egész Európában ismert lett ezek szerint,és már az európai embereket is érdekli a szervezet- nyilatkozta Dixie Carter,a TNA igazgatója.Majd tovább folytatódik a videó ahol Mr.Anderson-Jeff Hardy viszályt mutatják be,ahol azt mutatják először hogy Anderson hogyan hódította el a Genesis gálán az övet Hardytól majd a Story folytatását,mikor Anderson kijelenti az előző adáson hogy Jeff megküzdhet a BAJNOKKAL a TNA Nehézsúlyú övért.. Jeff ekkor az interjúsnak azt mondja hogy a mai adáson megmutatja Andersonnak hogy ki az igazi asshole (azaz: seggfej)..

 A Videó bejátszás után kapcsoljunk a ringbe ahol az egész Immortal áll,és Eric Bischoff egy mikrofonnal a kezében kezdi a beszédét.Bischoff elmondja hogy szerinte Scott Steiner előző heti tette csak egy kis jelzés volt az Immortal csapata felé,majd egy kis idő után behívja a ringbe Scott Steinert aki meg is érkezik.Mondja is Bischoff hogy gyávának tartja Steinert és nevetségesnek majd elmondja hogy van egy rossz híre: Hulk Hogan a mai adáson nem fog visszatérni sajnos.. de a jó híre az hogy Jeff Hardy a mai adáson meg fogja szerezni a TNA Nehézsúlyú övét! Bischoff viszont béke jobbot nyújtott Steinernek aki természetesen ezt nem fogadta el,majd jött Kurt Angle és Crimson akik mondták hogy Bischoffnak csak a szája nagy ezért Kurt kihívta őt de Eric erre nem válaszolt.

Ezután kapcsolnak az Immortal öltözőjébe ahova egyszer csak bejön Kurt Angle vezetésével Crimson és Scott Steiner is és egy kis összetűzés lett a két csapat között.

A jelenet után kezdődik egy csapatmeccs.

Ink Inc. vs Gunner & Murphy

A meccsen a két Immortálos azonnal letámadja Jesse Neal-t és Shannon Moore-t majd végül visszaállnak a normális állapotok de végül Shannon Moore-nak akarta adni Murphy egy Big Boot-ot de Shannon kihajolt és így Murphy a csapattársát,Gunnert találta el.Majd Shannon beindult és végül Jesse is magához tért és végül jött a csapat Finishere a Samoan Drop & Mooregasm Comboja és így nyert az Ink Inc. !


Ezután következik a TNA Európai Turnéról pár pillanat,majd azonnal jön Jeff Jarették otthona.Jarett barátnője mutogatja először a konyhát majd Jarett irodáját ezután Jarett behívja a gyerekeit a 3 lányát és 1 kisfiát. 

Majd újra kapcsolunk a ringbe ahol Bully Ray beszél Brother Devonról,teljesen lenézően hogy szerinte a Team 3-D Csapat teljesen értelmetlen volt,és Devon volt a gyengébbik láncszem.Majd The Pope azaz D'Angelo Dinero állt majd ő is elmondja a véleményét Samoa Joe-ról szerinte Joe eggyáltalán nem való a TNA világában,és újra elmondja azt amit az előző héten,utálja Samoa Joet.Ezután felcsendül Samoa Joe zenéje majd először Brother Devon jön majd utánna fut be Samoa Joe,aki nem tudta elkapni a ringben Pope-ot aki elfutott előle,de Bully Ray eléggé elverte Brother Devont majd ezután látszik hogy The Pope már futna el Joe előll de a bejáratnál áll Joe hű testőre is,így nem tud semerre sem futni Pope így megkerüli őket és a kordonokon keresztül fut el.Majd a ringben látszik hogy Devon átvette az irányítást majd elverte Rayt,közben a kommentátorok Tazz és Mike Thenay elmondják hogy az Againts All Odds PPV-n egy Street Fight meccsen küzd meg Brother Devon és Bully Ray.Majd Ray egy pillanatra leüti Devont majd elvesz egy embertől egy üveget megissza belőle a vízet majd egyenesen Devon fiaira köpi ezután már támadná őt le Devon de végül Ray elfut akit csak nézni tudnak Devonék.

Majd újra kapcsolunk az Immortal öltözőjébe ahol látszik hogy Bischoff nagyon ideges lesz hogy Hogan nem jön vissza majd elmegy az összes Immortal tag csak Styles marad az öltözőben és figyelmezteti Bischoffot arra ami ma fog a Főmeccs után történni,majd elmegy.

Majd újra Jeff Jarett házába kapcsolunk ahol Jarett gyerekei a kisebbek Scott Steiner zenéjére egy koreográfiát mutattak be.Majd megmutatták milyen egy családi ebéd Jarettéknél majd azt is hogy Jarett hogyan kéri meg barátnője kezét.

Majd következik az X Divíziós övre az elsőszámú kihívó cím,hiszen még többen is ellenfelei lesznek Kazariannak az Againts All Odds PPV-n hiszen egy Fatal-4-Way meccsen fognak megküzdeni az övért ebből a 3 kihívóból most meg lesz az első kihívó! 

No#1 Contender Match For X-Division Championship: Jeremy Buck vs Jay Lethal vs Douglas Williams

A meccsen végig Jay Lethal és Doug Williams irányított,de egyszer amikor Doug Williams csinált egy Back Pint akkor Max,Jeremy Bucknak a csapattársa a Generetion Meből elterelte a bíró figyelmét akkor Jeremy tiltott helyen megrúgta a Back Pint végrehajtó Williamst majd ad egy German Suplexet Lethalnak majd betusolja Lethalt és így nyert Jeremy Buck,és így biztos kihívója Kazariannak az Againts All Odds PPV-n! 

A reklámok közben hírdetik az est főmeccsét a TNA nehézsúlyú világbajnokságot Jeff Hardy és Mr.Anderson a bajnok között de még egy másik meccset is ami egy Knockout meccs lesz pontosabban egy Taoed Fist meccs,azaz ezen a meccsen nincsen DQ.A reklámok közben Sarita azt mondja el hogy Mickie Jamest ezen a meccsen a porig fogja alázni és nyerni fog.Majd Mickie James is véleményt mond,szerinte nagy küzdelem lenne ha nem Sarita ellen küzdene meg.

Ezután érkezik a ringbe Mr.Anderson utánna pedig az Immortal oszlopos tagja az előző Nehézsúlyú Világbajnok: Jeff Hardy! Anderson először is felbúzdítja a közönséget majd elmondja hogy a TNA Nehézsúlyú öv még ma is nála fog maradni,Jeff pedig nem fogja megszerezni az övet.Anderson hosszú beszéde után Jeff is szóhoz jut.Jeff elkezdi mondani a magáét a közönséget leinti mintha nem is lennének ott,de amikor elkezdi fújjolni akkor már mondja nekik hogy Kuss legyen.Majd Jeff nyújtja a kezét Andersonnak hogy győzzön a jobbik,Anderson pedig kezet fog vele.Majd Jeff elmegy a ringből.

Most pedig akkor következzen a Taoed Fist Match! 

Taoed Fist Match: Mickie James vs Sarita

A meccsen Sarita uralt,de Mickie is kivette a részét a meccsből.Majd amikor Sarita a ringsarokba lökte Mickiet akkor elkezdődött Mickie fellángolása a meccsen és végül amikor a ringkötelek mögül Mickie visszakerült a ringbe akkor jött egy óriási jobb horog,majd tusolná Saritát,de a bíró leinti a meccset KO-val így nyert Mickie James!


Az ünneplést végülis a Knockout Bajnok Madison Rayne szakítja félbe egy aljas hátulról támadással.Majd elhagyja ő is a támadása után a ringet.

Majd Eric Bischoff irodájába kapcsolunk aki Jeff Hardyval beszél hogy nem fog ma megmérkőzni Kurt Anglevel majd Jeffnek sok szerencsét kíván a meccshez.



Ezután már érkezik is Mr.Anderson és el is kezdi a bevonulásánál a szövegét: "Hölgyeim és uraim köszöntsék a jelenlegi Nehézsúlyú Világbajnokot: Mr.... " ekkor jön Jeff Hardy és leüti a bajnokot.


Main Event: TNA World Heavywight Championship: Mr.Anderson (c) vs Jeff Hardy

Természetesen Hardy sokkal nagyobb előnyben volt a meccsen,hiszen aljasan letámadta Mr.Andersont.Kint is voltak,egy Whisper in The Windet is sikerült bevinni Andersonon,még egy Twist of Fate-et is de ez sem volt elég a győzelemhez.Sőt a bajnok Anderson magához tért és Jeffet nekilökte a bírónak aki így kidőlt egy időre.Majd Jeffnek adott egy Enuzigirlit.Ebből Jeff felkelt és ekkor jött az Immortal! Majd az immortalból Rob Terry,Kazarian és Murphy,és Gunner elverték Andersont majd amikor Styles-ra került a sor akkor már ütött volna Anderson hasába de visszahúzta a kezét és mutatta a Fortune Csapatnak a Tauntját erre a mozdulatra a Beer Money mindenkit kilökött a ringből! Majd Jeffet leütötte Styles és azonnal adta is neki a Styles Crash-t! Majd a Beer Money felkeltette a bírót aki számolt is 1..2..3 Nyert Mr.Anderson aki még mindíg TNA Nehézsúlyú Világbajnok!

Majd a meccs után Styles átnyújtotta Andersonnak az övet.Ezek után úgylátszik hogy a Fortune újra összeállt-mondta Styles.Erre megjön Eric Bischoff aki szerint Styles csak egy aljas áruló.De Styles hihetetlen promóval visszavágott Bischoffnak aki erre meg sem tudott szólalni és jött is a Fortune-os taunt! Közben a ringbe megérkezett Kurt Angle és Crimson,Scott Steinerrel eggyütt.Ezzel zárul az Impact!

Egy kis megjegyzésem is van adáshoz.Már biztosak lehetünk benne hogy AJ Styles és a Beer Money,kiszállt az Immortalból és ellenük fordult,és átállt Mr.Anderson,Kurt Angle,Crimson,és Scott Steiner oldalára.És ebben az esetben a Beer Money és AJ Styles szerintem nagyon jó húzásból: Face Turnt kapott.Én személy szerint Stylesnak a Face Turnének örülök a legjobban.Ő amikor Heel volt látszott hogy annyira az a amikor már elvesztette a Nehézsúlyú övet akkor már nem volt annyira jó Heel előtte viszont kiváló volt.De én,és szerintem sokan is örülnek a Face Turnoknek.

Folytatás a jövő héten...









 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése