2011. február 5., szombat

2010 Év meccse Szavazás - A legjobb 32 (2.Kör)

Eljött a 2.kör ideje ahol annyit elárulok hogy egy szervezetből fog megmérkőzni kettő meccs.Eddig a 16 közé csak a TLC gáláról a Fatal-4-Way TLC meccs jutott be de akkor most jöjjön a következő két meccs párharca! 

Na akkor nézzük az első meccset! 

Az első mérkőzés a WWE egyik új PPV gáláján lett megrendezve,a Money in The Bank-on.Ez pedig a Raw-sok Money in The Bank meccse.Akiket az egyik Rawn Rob Zombie jelentett ki.Hát nézzük ezt a meccset.

1.Rész (Nem jó annyira a minőség sajnos.)

WWE Money in The Bank, Raw Money in The Bank Match: Edge vs Chris Jericho vs Randy Orton vs Ted DiBiase Jr. vs United States Champion The Miz vs Mark Henry vs Evan Bourne vs John Morisson  




2.Rész

 


3.Rész






Akkor jöjjön a második meccs,szintén a WWE-ből! 

Ez a meccs a WWE-ben az év Viszálya lett,a John Cena-Nexus feudról van szó.Végülis a SummerSlam előtt Cena összeállított egy csapatot a Nexus ellen amig elég ütőssé alakult és ez a Story eléggé bonyolult,Khali lesérült a Nexus miatt,majd Miz akart belépni a csapatba de Cena végül Daniel Bryant választotta helyette.Akkor nézzük ezt a meccset!

1.Rész

WWE SummerSlam,7 vs 7 Elimination Tag Team Match: Team WWE vs The Nexus 




2.Rész





1 megjegyzés:

  1. WWE Money in The Bank, Raw Money in The Bank Match: Edge vs Chris Jericho vs Randy Orton vs Ted DiBiase Jr. vs United States Champion The Miz vs Mark Henry vs Evan Bourne vs John Morisson

    :D

    VálaszTörlés