2011. február 25., péntek

Edge 4. WrestleMania veresége elkerülhetetlen?

Edge negyedik alkalommal vág neki a WrestleManian a Nehézsúlyú Világbajnoki címért küzdeni.Ahogy már tudjuk Alberto Del Rio megnyerte a Royal Rumblet és ő a kihívója Edgenek a WrestleMania 27-en.Ezt úgymond egy kis érdekességnek tettem fel ma.A nagy kérdés hogy Edge megtudja-e szakítani ezt a rossz sorozatát a WrestleManiákon. 

Íme a Statisztika: 

  • WrestleMania XXIV: Edge nem tudja megtörni a Streaket és a Nehézsúlyú Világbajnoki övet is elveszíti Undertaker ellen. 
  • WrestleMania XXV: Edge egy Triple Theart meccsen Big Show és John Cena ellen próbálja megvédeni a Nehézsúlyú Világbajnoki címet,de John Cena lesz az új bajnok.
  • WrestleMania XXVI: Edge a Royal Rumble győzteseként kihívta volt csapattársát Chris Jerichot aki ekkor a Nehézsúlyú Bajnok volt a bajnoki címért,de ezt a meccset is elveszítette. (A meccs után Edge adott egy Speart a kommentátori asztalokon át Jerichonak) 
  •  WrestleMania XXVII: Edgenek meg kell védenie a bajnoki címet Alberto Del Rio ellen aki megnyerte a Royal Rumblet.. 
 Edge kétszer ment a WrestleManiara Nehézsúlyú Bajnoki címet megvédeni mindegyik alkalommal veszített egyszer pedig megszerezni ment a címet de nem sikerült... most harmadik alkalommal védheti meg a címet és törheti meg a rossz sorozatot..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése