2011. február 28., hétfő

A Lehetséges meccsek a WrestleMania 27-re

Sok pletyka tering hogy milyen meccsek lesznek a WrestleManiara de ezek a meccsek már nagyon kialakulóban kezdenek látszani: 


Randy Orton vs CM Punk 


Ez a feud már a Royal Rumblen kezdett kialakulni amikor a Nexus beleavatkozott a WWE Bajnokságba ekkor Punk bejött a ringbe és kiosztott Randy Ortonnak egy Go To Sleepet és így Miz maradt a bajnok azóta is lehet tapasztalni a feszültséget a két fél között.Ez a meccs lehetséges a WM-re.


WWE United States Championship: Daniel Bryan (c) vs King Sheamus

Ebből a meccsből még sokat nem láthattunk,ez lehet hogy csak egy hülye spoiler de nem biztos.Sheamus a ring királya és jár neki egy TitleShot de nem gondolom biztosra hogy Bryan ellen fogja beváltani.Bryannek meg éppen egy Interkontinentális és az United States Bajnoki cím egyesítő meccset gondoltam amiről már terjengtek hírek hogy a két közép övet egyesítik. 


Jerry "The King" Lawler vs Alex Riley 

Ez a meccs annyira nem olyan amire szerintem sokan kiváncsiak lennének de ami ezután jön az egy kis furfang.Ha Jerry nyer akkor a következő meccs létrejöhet.


Jerry "The King" Lawler vs Michael Cole

Ez a meccs már érdekesebb lenne.A meccsről már az oldalon lehetett olvasni régebben híreket.Ez lenne az első olyan meccs ahol két kommentátor meccselne egymással.De Jerry régen pankrátor volt és Hall off Fammer.De Colenak a ring béli munkához semmi köze.A viszály már nagyon rég óta megy mióta The Miz a WWE bajnok.Jerry egy TLC meccsen majdnem WWE Bajnok lett volna de Cole miatt nem lett és a mostani Rawkon is kezd kialakulni már a meccs..

Kelly Kelly & Trish Stratus vs LayCool 

Ez a meccs még nagyon kilátástalan de az Elimination Chamberen kezdődött ez a Feud amikor Kelly Kelly visszatért a LayCool letámadta és megvédte Vickiet,Kelly elől de ekkor Trish jött a szőkeség segítségére.

Cody Rhodes vs Rey Mysterio

Erről a meccsről még később hallhattok a blogon.De annyit hogy ez kezdett már kialakulni akkor amikor Rey az egyik SmackDown adáson annyira fejbe rúgta Codyt hogy már nem merte mutatni az arcát de a mostani SmackDownon Cody egy arcmerevítőben jött be és Dusty Rhodesal a ringben Rey Mysteriorol beszéltek a ringben (különben Dusty Heel turnt kapott) egy beszélgetés után Rey bejött majd Cody elintézte a luchadort és még a maszkát is levette.Vajon ebből mi lesz,főleg úgy hogy a képbe bejött az új mexikói pankrátor Sin Cara,őt is belekavarják a storyba? Erről a meccsről még olvashattok később.


Money in The Bank Létrás Meccs 

Ezen kívűl már van 3 hivatalos meccs a WrestleManiara.Amik az alábbiak:


WWE Championship: The Miz (c) vs John Cena


World Heavywight Championship: Edge (c) vs Alberto Del Rio


The Undertaker vs Triple H (Az a kérdés hogy Streak vs Career meccs lesz-e?)




 Még több mint 1 hónap van hátra a WWE legnagyobb eseményéig,még sok minden történhet.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése