2011. április 1., péntek

A Road Warriors a Hall of Fame következő beavatottja!

Valószínűleg aki látta a Hétfői Raw-t az tudja hogy miről beszélek.A Road Warriors (ismertebb nevükön Legion of Doom azaz a Pusztulás Csapata) és Paul Ellering is bekerül a Hall Of Famebe.


A Csapat karrierjéről


A csapat két tagjának neve Animal és Hawk.Az NWA-ban és Japánban is Csapatbajnokok voltak.Ezután a csapat karrierjét a WWF-ben folytatják karrierjüket ahol a legnagyobb ellenségük a Demolotion volt 1990-ben amikor debütálnak majd ezután egy évvel megnyerték a World Tag Team öveket amiket  meg is tartottak 8 hónapon keresztül.Ezután a csapat egyik tagja Hawk kilép a csapatból magára hagyva Animalt,ekkor sok Pankráció Fanban felmerült a kérdés hogy végleg vége lesz-e a csapatnak..


7 év után 1997-ben újjáéled a csapat és kétszer is csapatbajnok tud lenni.Ezután kikapnak egy feltörekvő kisebb csapattól a New Age Outlawstó és elveszítik a címeket.Kis időre kapnak egy menedzsert aki idén beavatott lesz a HOF-ba ő pedig Sunny ekkor a csapat neve Legion Of Doom 2000 lesz.










Hawk ismét valamilyen szinten cserben hagyja Animalt hiszen 1998-ban súlyos alkohol problémái voltak ezért őt egy új tag Puke váltotta fel kis időre.Hawk később kisebb szervezeteknél is megfordul,2001-ben szívelégtelenséget állapítanak meg nála.



A híres csapat történetének még nincs vége,2002-ben a csapat egy rövid időre a TNA-ben újra összeáll nem sok sikerrel.







2003-ban még visszatérnek néhányszor a Rawba hogy újra csapatbajnokok legyenek a Kane és Rob Van Dam páros ellen de a próbálkozások sikertelenek lettek.



 
Ezután Hawk 2003 októberében floridai házában halt meg szívinfarktusban...


Véleményem szerint elismerhetjük hogy ez a csapat volt minden idők egyik legjobb csapata...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése