2011. április 20., szerda

Edge legjobb pillanatai: 2.Rész

Folytatódik a WWE egyik legmeghatározóbb alakjának Edge-nek a legjobb pillanatainak a felidézése a múltból,méghozzá a 2.Résszel folytatjuk.A mostani részben a közelmúlt történéseit elevenítjük fel,szóval maximum 1-2 évet megyünk vissza az időben.

                                                

Amikor a SmackDown átköltözött a SyFy csatornára akkor Edge még a Raw pankrátora volt.Viszont Jack Swagger-el a SmackDown pankrátorával szóváltásba keveredett,ennek vége az lett hogy a Swagger kabala sasát Edge megajándékozta egy jól irányzott Spear-el.




Nem megyünk olyan messze az időben most a 2011-es Royal Rumble történéseit nézzük meg.Ekkor Vickie Guerrero illegálissá nyílvánította a Speart amit Edge nem használhatott Dolph Ziggler ellen a Royal Rumblen,ha használja akkor kirúgják.Végül is Edge használta a Speart viszont Vickie nem látta hiszen őt Kelly Kelly letámadta hogy ne lásson semmit.A meccset végül Edge legjobb barátjának,Christiannak a KillSwitch mozdulatával fejezte be és maradt Nehézsúlyú Világbajnok.



Edge 2010 végén Kane-el került viszályba aminek egyik fő állomása a Survivor Series PPV gála volt novemberben ahol Kane a nehézsúlyú világbajnok küzdött meg Edge-el.A meccs vége eléggé érdekesre sikeredett ezért bírói döntés szerint a meccs Döntetlen és Kane maradt a Bajnok.Innentől robbant a bomba a két szupersztár között és viszályuk új erőre kapott és tovább folytatódott.Most a Survivor Seriesen történt címmeccset nézhetjük meg röviden.



Még mindig 2011-ben vagyunk a 600.SmackDown adáson, mégpedig Edge 11.Nehézsúlyú Világbajnoki címének megszerzésekor.Vickie Guerrero már felavatja az új Bajnokot Dolph Zigglert aki már ünnepli is magát de viszont visszatér Teddy Long aki egy visszavágót ír ki Edge és Dolph Ziggler között,aki nyer az az új Nehézsúlyú viszont aki veszít az ki van rúgva.A meccset Edge nyerte és ezzel megszerezte 11. Nehézsúlyú Világbajnoki címét. 

 


Edge 2009-es éve rendkívül sikeres volt,birtokolta a WWE Bajnoki címet,volt Nehézsúlyú világbajnok kétszer is,ezek mellett még Chris Jerichoval összeálltak és a The Bashen meglepetésként ők is harcba szállhattak az Egyesített Csapatbajnoki övekért a Legacy és az akkori bajnokok Primo és Carlito ellen akik egyébként az első Egyesített Csapatbajnokok voltak.A címeket Edge és Chris Jericho el is hódították a bajnok mexikói páros és a Legacy elől.Nézzünk meg erről is egy videót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése