2011. május 14., szombat

TNA iMPACT! Rövid Összefoglaló

Mivel hosszabb összefoglalóra sajnos most nincs idő,most egy rövidebb de annál tömörebb,és lényegre törőbb Összefoglalót olvashattok.

Az alábbiakban a 2011.05.14-i iMPACT! Wrestling adásának Összefoglalóját olvashatjátok.


Nagy bajban van az Immortal.Főleg a mostani újonnan debütáló iMPACT! Wrestling adás után ahol kiderült hogy ki a TNA szaktanácsadója.Az adás elején kijött Hulk Hogan,Eric Bischoff és Ric Flair.Hogan meg akarta tudni minden áron hogy ki az az ember aki tönkre akarja őt tenni.És felcsendült a 45 éves hardcore legenda Mick Foley zenéje! Hogan nem tudta elhinni amit lát hogy a nagy ellenlábasa Mick Foley itt van a TNA-nél.Foley azt mondta hogy nem nyugszik addig amíg Ric Flair,Eric Bischoff és Hulk Hogan a TNA-nél vannak,és bejelentette azt is hogy mostantól a TNA-t iMPACT! Wrestlingnek hívják.Hogan és az Immortal rendkívül nagy bajban van ezek után.

Az est folyamán Mick Foley bemutatta Kurt Angle csapattársát is aki nem más mint Chyna.Érdekesség hogy az óriás pankrátor hölgy már 2004-ben visszavonult most pedig visszatért a TNA-hez és már most vasárnap megküzd Kurt Angle oldalán Jeff Jarrett és Karen Jarrett ellen a Sacrifice PPV gálán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése