2011. május 20., péntek

Melina beszámol John Morrison sérüléséről - Teljes változat!

Melina,John Morrison barátnője hivatalos oldalán számolt be John Morrison nyak sérüléséről,amit itt teljes egészében elolvashattok!

Ez az első súlyos sérülése Johnnak a WWE-ben.Iszonyú végignézni a szenvedéseit.Nagyon büszke vagyok rá hogy milyen erős és milyen kitartó,és hogy mindig megpróbálja a dolgok jó oldalát nézni.


Az első hét a műtét után a legfájdalmasabb.Ilyenkor ő sem tudja elbírni a saját súlyát.Nagyon makacs,a sérülése ellenére meg akar tenni minden dolgot és megértem,de nagyon aggódok érte.Azt akarom hogy ki tudja pihenni a műtétet.


Egy kicsit szoktunk kimozdulni a házból de nem sokat.A nap folyamán általában ülni szokott de ülni sem tud sokáig mert azonnal fájni kezd a nyaka.Éjjel felkel,hiszen fáj a nyaka és kimegy a konyhába hogy tegyen a nyakára egy kis kókuszos fagyit hiszen azzal jobban érzi magát,legalábbis a nyakának jót tesz.


Amikor megy aludni próbál aludni a nyakát a párnára teszi de nyomja metszést.Az oldalán nem tud aludni hiszen az nem tesz jót a nyakának.Az alvás nagyon fájdalmas számára..túlságosan is fájdalmas főleg akkor amikor az éjszaka közepén felkel.De ő legalább alszik.

Utálom rajta látni a fájdalmat.Ő is mondja hogy ez a dolog egy ideig el fog tartani.Megszakad a szívem érte hiszen ő az én párom,és csodálom benne a pozitívumát hogy mindig megpróbál mosolyogni és megnevettetni engem.Én nem hibáztatom őt semmiért.



Jobban lesz ő..tudom,de ez csak az első hét a műtét után.Szerencsére minden nap után kezdi magát egyre jobban érezni.Remélem ez a bejegyzés segített abban hogy mi történik John Morrisonnal a sérülése közben.



-Melina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése