2011. május 22., vasárnap

Tippeim az Over The Limitre

A mai napon megrendezésre fog kerülni a második Over The Limit néven futó gála.Most az én véleményemet olvashatjátok el hogy szerintem kik fognak nyerni a vasárnapi gálán.Kezdjük is el!



#1 Meccs:Sin Cara vs Chavo Guerrero

Esélyek

Sin Cara: 64 %
Chavo Guerrero: 36 % 

A két mexikói pankrátor összecsap.Úgy gondolom hogy Sin Cara sokkal esélyesebb mint a másik mexikói Chavo Guerrero,aki egyébként rengeteg PPV után fog újra fellépni egy újabb vasárnapi gálán.Látványos mérkőzésre lehet számítani hiszen mindketten remek mozgáskultúrával vannak megáldva és nagyon technikás High-Flyerek.Az én véleményem az hogy Sin Cara győzelem lesz a vége ennek a mérkőzésnek.  

#2 Meccs,Divas Championship: Brie Bella (c) vs Kelly Kelly

Esélyek


Brie Bella: 49,5 %
Kelly Kelly: 50,5 %

A Dívák mérkőzése véleményem szerint kiszámíthatatlan de kisebb esélyt látok arra hogy Kelly lesz a bajnok hiszen eddig még nem volt Díva bajnok most pedig itt az esély.A másik pedig az hogy a most pénteki SmackDownt kivételével Kharma mindig pusztított és mindig másokat az áldozatai voltak már Alicia Fox,Maryse,Eve és a Bella Ikrek is.És furcsa de Kelly kelly még nem lehet hogy őt későbbre tartogatja,ezért is lehet hogy Kelly Kelly lesz a bajnok.

 
#3 Meccs: Rey Mysterio vs R-Truth

 Esélyek

R-Truth: 52 %
Rey Mysterio: 48 %


R-Truth heel turnje nagyon erős volt és azonnal az egyik közönség kedvenc Rey Mysterio lett az áldozat.Úgy gondolom hogy Rey Mysterio is nagyon esélyes viszont gondoljunk csak vissza az előző évi Over The Limitre ahol CM Punkot megverte de viszont akkor a WrestleManian is ő volt az ellenfele de R-Truth nem az volt, akinek a heel karakterének megerősítéséhez egy győzelem kéne így ez a Feud még mehetne tovább hogy a Mexikói pankrátor Rey Mysterio vissza tudjon vágni R-Truthnak.

 #4 Meccs,WWE Tag Team Championship: Big Show & Kane (c) vs CM Punk & Mason Ryan 

Esélyek


Big Show & Kane: 50,1 %
CM Punk & Mason Ryan: 49,9 %


Azért is tizedes törtekben adtam meg a százalékokat hiszen nagyon kiszámíthatatlan a meccs.Azt gondolom hogy a csapat bajnokok meg fogják védeni a címüket de a Nexus két tagjának győzelme sem kizárt.Ismét egy kis időutazás az előző évi Over The Limitre.Azon a gálán John Cena és Batista mérkőzésén Batista lesérült miután Cena az ott álló autó tetejéről ledobta,és ezután Batista a gála utáni Rawn ki is lépett a WWE-ből.Az a hír járja hogy CM Punk hamarosan elhagyja a WWE-t és lehet hogy a tavalyi gála után Batistat követi CM Punk a kilépések sorában hiszen a WrestleMania után jött az Extreme Rules ahol egymás után zsinórban kapott ki ezek mellett még az Elimination Chamberen és a Royal Rumblen sem tudott győzedelmeskedni.Ezért úgy gondolom hogy kicsivel több esélye van a két óriásnak a győzelemre.


#5 "Kiss My Foot" Meccs : Jerry "The King" Lawler vs Michael Cole 

Esélyek

Jerry Lawler: 70 %
Michael Cole: 30 % 

Úgy gondolom hogy már sok lenne hogyha Michael Cole a WrestleMania és az Extreme Rules győzelme után legyőzné még az Over The Limiten Jerry Lawlert,melynek az lenne a következménye hogy Lawlernek át kell adnia a Hall Of Fame gyűrűjét.Véleményem szerint Lawlernek több esélye van hiszen már ebben a meccstípusban már mérkőzött Bret Hart ellen.


#6 Meccs,Intercontinental Championship: Wade Barrett (c) vs Ezekiel Jackson

Esélyek 


Wade Barrett: 60 %
Ezekiel Jackson: 40 %

Ezekiel Jackson mióta a Corre ellen fordult győzelmet,győzelemre halmoz és azt gondolom ezért nincs itt esélye,már kapott a House Showkon is esélyt a bajnoki címért de végül ott nyert de csak DQ-val.Úgy gondolom hogy Barrettnek több esélye van a győzelemre és hogy megtartsa a bajnoki címet.



#6 Meccs,World Heavyweight Championship: Randy Orton (c) vs Christian

Esélyek 


Randy Orton: 47 %
Christian: 53 %

Az a véleményem hogy felháborító hogy Christian 17 éves munkájának győzelmét három nap után szertefoszlatták csak azért hogy egy már alapból túlpusholt Randy Orton megszerezze a második Nehézsúlyú világbajnoki címét.Úgy gondolom az lenne a nagy durranása a PPV-nak ha Randy Orton elveszítené a bajnoki címet és Christian vissza tudná szerezni.Szóval szerintem Christian lesz az új Nehézsúlyú világbajnok.


#7 Meccs,WWE Championship "I Quit' Meccs: John Cena (c) vs The Miz 


Esélyek


John Cena: 55 %
The Miz: 45 %


A tavalyi főmeccs is John Cena és Batista "I Quit" meccse volt ahol John Cena nyert és úgy gondolom hogy Cena a 2009-2010-2011-es éveket összevete megnyeri a harmadik I Quit meccsét is (Randy Orton ellen nyert a Breaking Pointon,Batista ellen pedig a tavalyi Over The Limiten).The Miznek kevesebb esélye van de talán még a főmeccs is rejtegethet fordulatokat.

1 megjegyzés:

  1. SPOILER




    szerintem is Ch-nak kellett volna megnyernie a WHC övet... Orton most hogy átment az SD-re megnyerte a whc övet és most über mada fakká gyerek lett és szerintem ha feudba menne tovább az F4W-n asszem ott CH-nak kéne nyernie és aztán Ortonnak majd ch nak és így tovább hogy mindkettejüknek sok legyen a WHC-ja aztán ha nem így lesz és esetleg egy második "RatedRKO"-t honának össze nagyon örülnék neki és egy űberbrutál csaat lehetne szerintem Orton és Chirsitian valóságban nagyon megvannak... saját vélemény nem fikázni
    vélemény nyílvánítás kúltúráltan köszi...

    VálaszTörlés