2011. január 28., péntek

TNA Impact! Összefoglaló

Íme a TNA Január 28-i adásának összefoglalója:

A TNA Kurt Angle-el kezdődik aki elmondja hogy már nagyon szeretne mérkőzni Jeff Jarett-el.

Majd érkezik az Immortal.Eric Bischoff mikrofont kér.Majd elmondja Kurtnak hogy Jarettel nem tud megmérkőzni de itt van az egész Immortal ! Majd be küldi őket a ringbe,név szerint: Beer Money,AJ Styles,Kazarian,Rob Terry és még 2 ismeretlen ők bejönnek majd Kurt még egy két embert el is intéz de amikor összeáll az Immortal akkor már semmit sem tud tenni,ezért jön is a segítségére Crimson aki egy Baseball ütővel elkergeti az Immortal tagjait,főleg a Beer Moneyt akik már készültek fejbevágni Kurt-ot egy Sörös üveggel.Majd előre jön Ric Flair aki idegesen bejelenti hogy ma Kurt Angle és Crimson megküzd az Immortallal emberrel! AJ Styles-al,Rob Terry-vel,Kazarian-al,a Beer Money-val és  a mai Impact főmeccsén! Majd elhagyja az Immortal az után a stadiont hogy Ric Flairt lenyugtatták.


  Jöjjön is az est első meccse ami egy Knockout Kieséses 3 a 3 elleni csapat meccs

Knockout Elimination Tag Team Match: Knockout Champion Madison Rayne & Tara & Sarita vs Mickie James & Velvet Sky & Angelina Love 


Először Velvet Sky esik ki.Majd ezután Mickie James ejti ki Madison Rayne-t.Majd Sarita gyorsan kiejti Mickie Jamest.Így Angelina Love egyedül maradt.De ő megállta a helyét,Sarita és Tara sokszor összejátszott de végül Tara látta ennek csak baját aki végül kiesett majd ezután Sarita is kiesett.Így a meccset egy Knockout vészelte csak túl.. Angelina Love! Így nyert a Mickie James & Velvet Sky és Angelina Love csapat! 







Reklám szünet után Rick Flairt láthatjuk veszekedni Eric Bischoffal,valószínűleg azon hogy Rick hogyan volt képes összehozni ezt a meccset.

Majd kapcsolunk a kommentátori álláshoz ahol Tazzhez és a "Professzorhoz" az X Divíziós bajnok Kazarian párosult hiszen azért hogy megtekintse a kommentátori állásból is az X Divíziós övnek a Kvalifikációs meccsét ami egy Triple Theart meccs.Ez következik most.


No#1 Contender Match for X Division Championship: Max vs Amazing Red vs Chris Sabin


A meccsen végig Amazing Red és Chris Sabin  uralt, Amazing aki a végén már meg is nyerte volna a meccset de amikor a bíró nem figyelt akkor jött Max csapattársa Jimmy a Generation Me-ből aki megütötte Amazing Redet a ringsarkon,és végül ezt kihasználta Max aki adott egy DDT-t a ringsarokról Amazing Rednek.Így a meccs győztese: Max ! Aki a meccs után csapattársával ünnepelt.




Egy reklám szünet után egy videót láthatunk Jeff Hardyról és Mr.Andersonról.Majd érkezik a ringbe maga Jeff Hardy.Hardy egész végig tanusítja hogy mekkora egója van ezzel csak hergeli a közönséget,majd bejön Mr.Anderson.Őt a közönség óriási bíztatással üdvözli.Mr.Anderson csak mondja Jeffnek hogy nézzen rá az övre hiszen Hardy alig akar ránézni a Nehézsúlyú övre.Hát Anderson feladat elé állítja Hardyt és kihívja a jövőhétre a Nehézsúlyú övet feltéve tétnek.Majd belemondja a mikrofonba 2szer hogy "CHAMPION"! Majd elmegy.Hardy pedig bent marad a ringben gondolkozni.

Matt Hardy a folyosón mondja hogy ma a főmeccs előtt el fogja intézni Mr.Andersont.


Ezután jön egy újabb reklám majd az öltözőbe nézünk be ahol Jeff Jarett az öltözőjében van és izgul ezért kér egy kis masszást a barátnőjétől.

Velvet Sky jön a ringbe.Sky elmondja hogy nagyon megsértődött Angelina Love-ra de jött Winter a TNA új dívája akit a WWE-ben csak Katie Lee Burchil-nak ismerhettünk.Majd Velvet Sky egy ideig csak ütötte rúgta,majd Winter kezdte ütni Sky-t,de jött Angelina Love aki elküldte Wintert aki csak mosolygott ezen.Velvet Sky pedig látszólag nem kért Love-nak a segítségéből.


Majd érkezik D'Angelo Dinero azaz The Pope aki beszél Samoa Joe-ról,majd letérdel és utánna felkel és azt mondja: "Samoa Joe,én nem bírlak téged" Majd elmegy.És a közönség felé irányuló reakciójaiból észre lehet venni hogy The Pope-nál valószínűleg óriási változás fog bekövetkezni,közönség kedvencből lesz a legnagyobb gonosz.. azaz heel turn lesz.


Na most akkor jöjjön Matt Hardy és a bajnok Mr.Anderson meccse.


Matt Hardy vs TNA World Heavywight Champion Mr.Anderson

A meccsen végül Matt meg akarta volna csinálni a Twist of Fate-et de nem jött össze,végül Anderson befogta Hardyt Back Pin-be és így nyert : Mr.Anderson !

A meccs után már megy el Anderson de hátulról letámadja Jeff Hardy aki visszalöki Andersont a ringbe majd ott a tesóval elgyepálják,de jön Anderson segítségére RVD aki elkergeti a Hardy tesókat.

Ezután újabb reklám szünet,ami után kapcsolunk az Immortal öltözőjébe.Ott Rick Flair mindenkit kioktat hogy milyen jók és masszív tagjai a csapatnak többek között a Beer Moneynak azt mondja hogy ők a legjobb csapat,majd AJ Stylesnak azt hogy ő a TNA arca.Ezek után útjára engedi az Immortalt.Az öltőzőben volt egy kis ember a TNA régi Nehézsúlyú övével de Rick őt elküldte az öltözőből.


Main Event: 8 on 2 Handicap Match: Crimson & Kurt Angle vs Immortal (Jeff Jarett,Kazarian,AJ Styles,Beer Money,Murphy,Gunner,Rob Terry)

A meccsben természetesen voltak szabálytalanságok akkor amikor Kurt Anglenak akart egy Superkicket adni Kazarian akkor véletlenül a bírót ütötte le és ekkor elkezdődött a káosz és persze Kurt Angle lett a célpont még egy két embert eltudott intézni de többet nem.Majd jött Jeff Jarett aki először tárt karokkal várta Kurtot hogy felkeljen de végül Angle fordított és adott egy German Suplexet neki.Ez után persze az Immortal ezt nem hagyta szó nélkül Murphy és Gunner lefogta Kurtot és Rob Terry elláta neki a baját.Ezután behívták a bírót az Immortalosok és tus 1..2..3 Nyert az Immortal !


A meccs után természetesen folytatódott tovább Kurt kínzása,majd jött a segítség Matt Morgan személyében aki elintézett egy két embert de ő is ugyanarra a sorsra jutott mint Kurt Angle... De ekkor csoda történt.. rendőr villogás és sziréna jött egy vascsővel előbbukkant és elüldözte a ringből az Immortalt nem más mint.. Scott Steiner!! Ezzel segített Kurt Anglenak és Crimsonnak.. ezzel ér véget a TNA!


Erről még több véleményem van.. de ezt majd máskor kifejtem.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése