2011. január 29., szombat

SmackDown Összefoglaló

Íme a SmackDown január 29-i adásának összefoglalója.


Az adás,a jelenlegi helyettes GM-el kezdődik Theodor Long sérülése miatt az új GM egy ideig Vickie Guerrero lesz.Ő ezt azután közli miután már természetesen megszokásához híven elnézést kért,de több ideje nem igen volt mert érkezett is Randy Orton ! A vipera elmondta hogy ma Ziggler ellen is fog harcolni egy csapatmeccsen.Orton még Vickie haját is megdícsérte de jött Dolph Ziggler.Egy idő  után a Vipera pumpája felment és meg is adta a méltó büntetést Zigglernek ami egy RKO volt!

 Orton ünnepel a közönséggel,most következzen egy Díva meccs!

Kelly Kelly & Kaitlyn vs LayCool
 
A LayCool bevonulásánál Kellyék letámadták őket majd belökték őket a ringbe majd Kaitlyn kezdte a meccset Michelle McCool ellen,előnyből indult de végül kapott Michelletől egy Big Boot-ot és így nyert a LayCool ! Ezzel a meccsel készültek fel a Royal Rumble meccsükre ahol megküzdenek Natalyaval a Díva övért.

 

 







Most pedig Kelly Kelly-t láthatjuk hogy a meccs után helyet foglal a kommentátori asztalnál közben pedig érkezik Drew McIntyre akinek most lesz a meccse,és Kelly Kelly-vel van egy kis ügyük..

Drew McIntyre vs JTG 

Drew egész végig küzdött a győzelemért és végül JTG-nek megfordította az egyik fogását és így ebből jött a Future Shock DDT és nyert Drew McIntyre ! A meccs után jött be Kelly Kelly a ringbe de McIntyre egy rövid ünneplés után elhagyta a ringet ahol Kelly egyedül maradt.











Egy reklám után riportot készítenek "Dashing" Cody Rhodes-al aki háttal áll hiszen az arca annyira sérült hogy nem mert megfordulni hiszen Rey Mysterio az előző héten annyira elverte hogy csak így  tud beszélni.Cody csak egyet említett meg hogy Mysterioval még számolni fog.

Majd azonnal kapcsolunk az Interjú Szobához ahol a Nehézsúlyú Bajnok Edge-el készül interjú! Edget arról beszél elösször hogy a Corre támadása őt eléggé meglepte és nem tudja hogy ki az a borostás fekete hajú.. majd mondják neki hogy Justin Gabriel az,ezután mondja hogy nem tudja ki az a vörös hajú barom,aki Heath Slater természetesen.Edge többet a Corre-hoz nem szeretne hozzászólni.De viszont a ma esti történésekhez igen,ami ma fog történni az fenomenális lesz hiszen a Rated RKO újra összeáll és leverik a WWE Bajnok The Miz-t és Edge kihívóját Dolph Zigglert.Majd Edge elmegy.De ehez Miznek is volt egy két szava,ő szerinte le fogja verni a csapatukkal Edge-t és Ortont.. de hát az este főmeccsén ezt megtudjuk..

(Alberto Del Rio a kulisszák mögött érkezik,még Michael Tarver-nek is köszönt)

Akkor most érkezik a ringbe Alberto Del Rio,nagyon fényűző Mercedes-el érkezik az arénába.Elmondja hogy ő Alberto Del Rio,de ezt tudjátok..-mondja Del Rio.Majd azt is megemlíti hogy vasárnap a Royal Rumblet meg fogja nyerni és ott lesz a Wrestlemania 27 főmeccsén,ezt már hétről hétre mondja,és a Rawkon és a SmackDown adásain is megmutatja.Meg szeretné mutatni hogy nyerni tud egy ilyen meccstípusban is.Hát akkor most jöjjön egy Rumble meccs,természetesen rövid formátumban.Először érkezik egy helyi pankrátor őt még Alberto simán elintéz.Utánna érkezik még egy helyi pankrátor ővele még egy kicsit játszadozik Del Rio de őt is ki tudja ejteni az után miután megérkezik a 3. pankrátor aki már nem könnyű falat,ő nem más mint ennek a mérkőzésnek a specialistája: Kane! 


Akivel meggyűlik a baja még egy Enuzigirlit is kioszt neki de ezután miután ők összekaptak akkor érkezik Kofi Kingston is a ringbe az Interkontinentális övvel és már ki is ejti Del Riot és Kanet is!  De ők ketten ezt nem veszik jó néven,bemennek a ringbe és elakarnák náspángolni Kofit de ekkor felcsendül Rey Mysterio zenéje aki befut a ringben és egymással szemben megállnak a felek.


Majd megérkezik a jelenlegi GM,Vickie Guerrero.Természetesen megint elnézést kér mint megszoktuk.Elrendel egy azonnali csapatmeccset ahol Kane és Alberto Del Rio megküzd Kofi Kingstonnal és Rey Mysterioval! Akkor kezdődjön az összecsapás!


Kane & Alberto Del Rio vs Intercontinental Champion Kofi Kingston & Rey Mysterio

A meccs végülis egész végig lendületes volt Kofi és Rey volt fölényben de a végén Del Rioék voltak kisebb előnyben de csak addig míg Del Rio kiakadt a nagy vörös szörnyre,aki adott neki egy Big Boot-ot majd otthagyta csapattársát.Majd Del Rio felkelt és elkezdett Kane felé kiabálni de a háta mögött már Rey Mysterio és Kofi összejátszott,Rey adott egy Dropkicket Del Rionak aki így a kötelek közé esett majd jött a 619,és amikor visszaszédült Del Rio akkor már jött is a Trouble in Paradise! És így nyert az Interkontinentális Bajnok Kofi Kingston és Rey Mysterio csapata!




Big Show érkezik a ringbe.Show elmondja hogy ő a Világ legnagyobb atlétája a SmackDown pankrátora,de ezt a közönség is nagyon jól tudja.Viszont most megmutatná hogy mi történt két héttel ezelőtt. (A videóban azt láthatjuk hogy a Corre végig söpör az óriáson és nagyon jól elintézi.) Majd visszakapcsolunk Show-hoz.Show azt kérdezi magától hogy a Corre vajon miért akart volna ezt.De még is tudja.Show a Royal Rumble győzelmet akarja és akkor majd meg fogja mutatni a Corre-nak hogy ki a legjobb.Erre a mondatra megérkezik a Corre!







 
A Corre körbeállja a ringet.Show pedig behívna mindenkit de szerinte az lenne a tisztességes ha 1 az 1 ellen megküzdene valakivel.Majd már Wade Barettra fáj a foga de hátulról megtámadja őt Heath Slater és jön a gong,így kezdődik az összecsapás!










Big Show vs Heath Slater

A meccsen semmi furcsa nem történt,végig az óriás dominált és végül egy Chokeslammel be is húzta a győzelmet: Big Show! De sokáig mégsem örülhetett mert érkezett a Corre és el is verték Show-t egy ideig de jött a Giant segítségére sok pankrátor a SmackDownból és a Rawból is pl: Santino Marella,Vladimir Kozlov,R-Truth,Daniel Bryan,és Chris Masters.Így tehát a Correnak el kellet menekülnie.
















Akkor hölgyeim és uraim jöjjön a WWE Bajnoka: The Miz! Miz elmondja hogy ő természetesen a WWE legjobb pankrátora és felkészült a megmérettetésre a Rumblen és meg fogja verni Randy Ortont mert ő The Miz,és ő Király! 
Na hát jöjjön az összecsapás a csapatmeccsen!













Main Event: WWE Champion The Miz & Dolph Ziggler vs Randy Orton & World Heavywight Champion Edge

A meccs egész végig elég furcsa volt de végül Edge egy jól irányzott Spear-el az ellenfelének Dolphnak megnyerte a meccset és nyert a Nehézsúlyú Bajnok Edge és Randy Orton!
















A meccs végeztével végül Vickie Guerrero tett egy bejelentést,ami sokkolta a nézőket,a kommentátorokat és mindenkit.A Spear illegális! Edge nem használhatja a Rumblen mert ha igen akkor Diszfalifikálják és elveszti az övet.De ezen Edge felkapta a vizet és két Speart is kioszt egymás után Dolphnak.Egyet Vickienek akart és végül a Tauntjával ér véget a SmackDown!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése