2011. január 28., péntek

2010 Év meccse Szavazás - A legjobb 32 (1.Kör)

Nagyon rövid leszek szabályokban.A 32 legjobból 16 bejut a Nyolcaddöntőbe,onnan továbbjut 8 a Negyeddöntőbe majd onnan 4 az Elődöntőbe és majd jön a Döntő.Egy nap egy szavazás lesz ahol kettő meccs közül kell eldönteni hogy melyik a jobb és arra itt az oldalon lehet szavazni 1 Napig! 

Na nézzük az első összecsapást!

Menjünk vissza a TNA egyik legnagyobb PPV-re a Victory Road-ra ahol a két régi csapattárs Matt Morgan és Hernandez csapott össze egymással,Morgan elintézte Hernandezt aki egy időre eltűnt majd Morgan egy személyes csapatbajnokként állt helyet.Majd jött a The Band és Morgan elvesztette a csapat öveket,köszönhetően Hernandeznek is.Ezért jött össze a Victory Roadon ez a meccs. Na akkor nézzük hogy ki nyert,de ezt aki látta biztosan tudja..

TNA Victory Road, Steel Cage Match: Matt Morgan vs Hernandez  (a meccs 6:34-től kezdődik) 1.Rész

 
2.Rész
 

_________________________________________________________________________________

Akkor most nézzük a másik meccset ami megküzd a TNA meccsével! 

Ez a mérkőzés egy év végi meccs volt,ami eléggé megállta a helyét.A meccs a WWE TLC gálán került megrendezésre ami egy Fatal-4-Way TLC meccs a 619 mestere: Rey Mysterio,Alberto Del Rio,A Rated R Superstar: Edge és az akkori Nehézsúlyú bajnok Kane között került megrendezésre.A meccs csak Edge és Kane meccsének indult de a TLC előtti SmackDownon borult a mutatvány és Teddy Long úgy döntött hogy bevonja a meccsbe a két mexikóit is.Hát akkor nézzük ezt a fantasztikus összecsapást!

WWE Tables,Ladders and Chairs: Fatal-4-Way TLC Match for World Heavywight Championship: Kane vs Rey Mysterio vs Edge vs Alberto Del Rio (1.Rész) 






2.Rész
 

Lehet szavazni hogy melyik meccs jusson tovább! A döntés a te kezedben van 1 nap áll a rendelkezésedre.Dönts ki jusson a 16 közé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése