2012. január 2., hétfő

Kik vívták 2011-ben a legtöbb főmeccset?

Az alábbiakban elolvashatjátok hogy a WWE pankrátorai közül kik vívták 2011-ben a legtöbb főmérkőzést.Először nézzük meg a PPV gálákkal kapcsolatos adatokat.

Az első helyet (papírforma szerint) John Cena szerezte itt meg,aki az idei összes 13 PPV-ból 11 főmérkőzésén ott volt.Őt követi 7 mérkőzéssel CM Punk,a harmadik helyen holtverseny alakult ki The Miz és Alberto Del Rio között akik idén 5 PPV főmeccsében kaptak szerepet,negyedik helyen R-Truth végzett 4 mérkőzéssel.

Most viszont az egész évet nézzük figyelembe,nem csak a PPV-kat.Soroljuk tehát fel az idei év Main eventjeiben legtöbbször részt vett WWE szupersztárokat.


Mily meglepő,az első helyen végzett Randy Orton 35 mérkőzéssel,őt követi jóval lemaradva a második helyen John Cena 27 főmeccsel,majd jön Christian aki a maga 22 main eventjével felkerült még a dobogóra,negyedik helyen végzett Alberto Del Rio és R-Truth 19 meccsel,majd jönnek az ötödikek akik nem mások mint a jelenlegi WWE bajnok CM Punk,és Sheamus 18 mérkőzéssel,Mark Henry hatodik helyen végzett 17 meccsel,majd egy négyes holtverseny következik a 7. helyen a Nehézsúlyú világbajnok Daniel Bryan,The Miz,Tyson Kidd,és Dolph Ziggler között akik 16 főmérkőzéssel zárták ezt az évet.

A statisztikák magukért beszélnek,láthatjuk hogy sokaknak adott esélyt idén is a WWE,de a két fő pushmant Randy Ortont és John Cenat még mindig nem lehet letaszítani a trónról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése