2012. január 1., vasárnap

Brock Lesnar állapota,lehetséges visszatérése

Az UFC elnöke Dana White az UFC 141 utáni sajtótájékoztatón azt nyilatkozta,hogy fogalma sem volt arról,hogy Brock Lesnar a mérkőzés után visszavonul.Dana azt is mondta,hogy megfordult az a fejében,hogy Brocknak eltörött az egyik bordája akkor amikor ellenfele,Alistar Overeem egy elég kemény testrúgással "jutalmazta".

Az egyik riporter megkérdezte az elnököt azzal kapcsolatban is,hogy lát-e esélyt arra,hogy a szervezetet elhagyó Lesnar szabadúszóként átmenne a WWE-hez.Dana azt mondta,hogy Lesnar visszavonult ez tény,de még mindig szerződés köti a szervezethez.Emellett Dana szerintem nem végleges még Lesnar visszavonulása,de ő nem száll vitába ellene,minden csak Brock Lesnar döntése.


Overeem aki legyőzte Lesnart már az első menetben az UFC 141-en,azt mondta hogy szerinte még nem fog visszavonulni a volt WWE pankrátor,akinek felesége az egykori WWE alkalmazott Sable azt nyilatkozta,hogy még mielőtt Lesnar megküzdött Overeem ellen azt mondta neki,hogyha győz ezen a mérkőzésén akkor a következő,azaz az UFC 141 utáni meccsen vonul vissza.


Brock nem vett részt a gála utáni sajtótájékoztatón,hiszen a mérkőzés után azonnal orvosi vizsgálaton kellett részt vennie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése