2012. május 19., szombat

Az ÉN véleményem: 7.Rész

Na, hát hölgyeim és uraim, szeretnék ezzel a cikkel egy időre búcsút venni az oldaltól, de valószínűleg nem sok ideig, hiszen hamarosan (sok ember örömére) ismételten itt a nyár. A 7. Én véleményem cikk témáját már közel két hónapja emészthetjük, viszont én úgy gondoltam, hogy ez a dolog most érett meg arra, hogy írjak is róla egy cikket.. jöjjön hát, az ÉN véleményem.
(A folytatásért kattints a További bejegyzések gombra)

Na, hogy vajon mi is ez? Akkor elárulom: az idei WrestleMania Main eventje, a The Rock vs John Cena mérkőzés. A viszályt elég lassan, egy évig építették.. az elején még Cena a közönség kedvenceként állt harcba Rocky ellen, viszont a Mania előtt kb. 5-6 hónappal ez a státusza teljes mértékben megváltozott. A közönség nagy részéből utálatot váltott ki, ám a régi kis mark rajongói megmaradtak..




Míg Cena minden héten fellépett a hétfői Raw adásokon, addig Rock a viszályuk közben a Survivor Seriesre, és a Mania előtt egy hónappal tért vissza.. reméljük érezzük a különbséget. Na szóval, elérkeztünk a WrestleManiahoz, a meccset úgy reklámozták be, mint "Egyszer az életben" gondolom ezzel azt jelezve, hogy ez a két ember valami akkorát fog alkotni a ringben, amit érdemes lesz megnézni, és évek múlva is emlékezni fogunk rá.. hát, nem így lett. Hozták a hozhatót, de koránt sem akkorát alkottak, mint azt bereklámozták. És hát a végeredmény.. BULLSHIT. Nincs rá jobb szó.. Bullshit. Meg kell védenem MOST a mi Janinkat, nem teszem szívesen, de megteszem.. Tudjátok mennyire nem viselem el, hogy egy ilyen ember a cég arca, ahelyett, hogy egy Bryan Danielson lenne az, akinek a munkásságának ez lenne a csúcspontja.. de számomra felháborító, hogy egy olyan ember nyeri meg a mérkőzést, aki javarészt az utóbbi 7-8 évben semmit sem tett le az asztalra.

  
Ez a Rock győzelem a WWE-től nagyjából olyan üzenetet küld az állítólagos "Cég arcának", hogy "Nesze, ez a kemény munkádnak az ára, amit minden héten megteszel a közönségért, bármennyire is rühellnek.". És EZ a számomra a felháborító. Nem az, hogy Cena veszített, hanem hogy helyette egy olyan embert tettek győztessé, aki még akkoriban inkább a Filmipart választotta, mint a Pro-Wrestlinget, és most egy olyan embert köpnek szemen, aki hű maradt az elveihez, és még mindig hatalmas a munkamorálja, mindet megtesz a cégért. (lásd, idei Extreme Rules, Brock Lesnar elleni ER mérkőzés.. csodálom, hogy John ennyit bevállalt ez ellen a vadállat ellen, ezért is hatalmas tisztelet neki) Majd a Mania utáni Raw-n Rocky már kéri a WWE bajnoki címet, majd elhúzza a belét, és majd újabb két, három év múlva láthatjuk azt az idióta fejét. Ezeken kéne elgondolkozni kedves WWE.

Köszönöm a figyelmet, remélem még visszanéztek, hisz ez még nem a végleges búcsú..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése