2011. október 22., szombat

Impact Wrestling előzetes

Ha a "További bejegyzések" gombra kattintotok,akkor a jövőheti Impact Wrestlinggel kapcsolatban elolvashattok egy hosszabb előzetest.Emellett felhívjuk a figyelmeteket,hogy a következő cikk Spoilert tartalmazhat azoknak a számára akik még nem látták az eheti Impact Wrestlinget.Ezért csak azok olvassanak tovább,akik már látták az adást,vagy kíváncsiak a jövőheti eseményekre


Akkor tehát nézzük meg,hogy mikre számíthatunk a jövőhéten:

Új Nehézsúlyú világbajnokot avattunk ezen a héten James Storm személyében.A Fortune tagja,beszélni fog többek között arról is szurkolóknak hogy mire számíthatunk majd bajnoki regnálása alatt.

Az Impact Wrestling új GM-je (General Menace) Sting is ott lesz majd a Csütörtöki adáson,emellett az új világbajnoknak azt is megígérte,hogy az est végére lesz majd egy első számú kihívója a bajnoki címért.Ezért a címért Samoa Joe,és James Storm csapattársa Robert Roode fognak majd megküzdeni.Vajon melyikük fogja megszerezni a győzelmet,és az ezzel járó lehetőséget egy bajnoki címmeccsre?

Emellett csütörtökön láthatjuk visszatérni a ringbe Jeff Hardyt,méghozzá Bully Ray ellen.Vajon Hardy sikeresen tud visszatérni,vagy az Immortal oszlopos tagja fog majd elégedetten távozni a ringből? 


Még kb. egy hónapja láthattuk ezt a párosítást,ugyanígy a TV bajnoki címért,akkor Eric Young nyert.Most is hasonló a helyzet,de most vajon fordul-e a kocka és Robbie E fogja győztesként és egyben új Television bajnokként elhagyni a ringet,vagy megismétlődik az ami egy hónapja is,és Eric Young címet véd? 


Christopher Daniels elbukott a Bound for Gloryn,RVD viszont győzedelmeskedett.Vajon Daniels az "I Quit" meccsen való vereség után revansot tud venni AJ Styles előző heti Tag Team partnerén RVD-n,vagy esetleg Rob Van Dam egy sikeres BfG győzelem után tudja folytatni győzelmeinek sorát?


Gail Kim az előző héten visszatért,és azonnal megtámadta az újdonsült Knockout bajnokot,Velvet Skyt.A jövőhéten viszont más ellenfele lesz mégpedig az egyik Knockout Tag Team bajnok: Tara.Gail Kim jól veszi az első akadályt visszatérése után,vagy elbukik Tara ellen?


Mindez ki fog derülni a jövő heti Impact Wrestlingen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése