2011. június 16., csütörtök

Tudósítás Amerikából: 1.Rész


Hihetetlen,mégis igaz..miután Rated-R a szerkesztőségnek nem tudott segíteni,családjával visszautazott Amerikába (ÉS EZ NEM KAMU),ott folytatva életét.De itt folytatódott a történet.Rated-R elfogadta a felkérésünket azzal kapcsolatban hogy naponta,(nagy valószínűséggel) hetente tudósít minket az eseményekről ameddig az USA-ban tartózkodik.Jelenleg még nem tud velünk képet megosztani hiszen szakadozik az Internet a hotelben de lehetséges hogy a második résznél már saját készítésű képeket is láthatunk tőle.Ezúton is köszönjük neki hogy elvállalta ezt a munkát.Most nézzük az új cikkünk első részét melyben Rated-R az utazásról ír nekünk és az érkezés pillanatairól.Nézzük hát hogy mit tudósít nekünk Rated-R Amerikából! 

Előjáróban annyit megemlítenék hogy a nap eseményei most idő szerint lesznek megjelenítve.Nem is szaporítom tovább a szót nézzük hát:

  • 6:35-kor indult a repülőnk a Budapestről
  • 8:15-kor Frankfurtba értünk
  • 9:55-kor pedig indultunk egyenesen Washingtonba 12:50, amikor oda is értünk.
  • Innen 14:47-kor ment a repülő New York-ba  és 16:03-kor oda értünk a La Guardia repülő térre.
  • Amikor Washingtonba értünk azon a majdnem 2 órán elmentem wrestling boltba nem is kellet olyan sokáig mennem, hiszen a repülő tértől kb. 200m-re volt egy WWE bolt, amire vissza értem már 5 perc volt vissza az indulásig. 
  • New York-ban taxi-ba ültünk volt 1 rész ahol nagy plakátokon hirdették a WWE-t (Cena,Orton,Cara,Mysterio) meg még sokan mások.
    Elmentünk a Central Parkhoz majd kb. 5 perc után oda értünk a jelenlegi szállásunkhoz a Hudson, A Morgans Original hotel-be. 
Üdv Amerikából.
Rated-R 

Köszönjük szépen ismét Rated-R-nek ezt a rövid kis összefoglalást az utazásról.Remélhetőleg a következő rész még a héten esetleg a jövő héten jön is.(talán képekkel).

1 megjegyzés:

  1. Most akkor Rated-R kint is marad az USA-ban vagy majd hazajön valamikor?
    Csak azért kérdezem, mert nagyon nehéz zöld kártyát kapni!

    VálaszTörlés