2011. június 7., kedd

HCW - A Ring Királya

Hölgyeim és uraim! Miután bekövetkezett az Áttörés újra jön a HCW és talán az egyik legnagyobb szabású gálája a Ring Királya.Most egy kicsit szemezgetünk a meccsek között és egy kis esélyt latolgatunk hogy ki lehet a legnagyobb esélyes arra hogy a RING KIRÁLYA legyen! Kezdjük is az esélyek latolgatásával!

Az első forduló mérkőzései
  • J-Hawk vs Icarus 
  • Poison vs Nitro
  • Michael Nuts vs Murlock
  • Renegade vs PG Hooker
Ahogy láthatjátok kettő mérkőzés visszavágó lesz az Áttörés-ről,először kezdjük a statisztikázást Icarus és J-Hawk mérkőzésével.

1.Forduló: ICARUS VS J-HAWK


Az Áttörésen egy 2 out 3 Falls mérkőzésen J-Hawk 2-1 arányban győzedelmeskedni tudott a HCW első számú High-Flyere felett.Most viszont nagyobb a tét.Nézzük meg hogy a statisztikai adatok szerint kinek nagyobb az esélye.


Icarus Győzelem-Vereség aránya: 2-4
J-Hawk Győzelem-Vereség aránya 5-1

A statisztika ismét J-Hawk mellett áll és eléggé úgy néz ki hogy nagyon elkapta a fonalat ahogy a nekünk adott interjújában is említette (egy kis részletet kaphattok az interjúból) és lehetséges hogy újból győz és Icarus már a Torna elején búcsúzik és J-Hawk megy a második fordulóba.

Esélyek: 

Icarus: 43 %
J-Hawk: 57 %




Szóval most így képzeletben a 2.Fordulóba jutott J-Hawk,a Ring Királyán is lehetséges hogy továbbjut,sőt..


Nézzük a második mérkőzést az 1.Fordulóból ami Murlock és Michael Nuts mérkőzése.

1.Forduló: MURLOCK VS MICHAEL NUTS

Nagy konfliktus van kialakulóban a két pankrátor között.Murlock gyávának tartja Michael Nutsott amiért nem mert szembe szállni vele és 8 Ball-al az Áttörésen ehelyett Poisont és Nitrot küldte ellenük akiket sikeresen le is győztek.Nuts véleményéről sokat nem tudni de az biztos hogy birkának tartja Murlockot.Nézzük is a statisztikákat: 

Murlock Győzelem-Vereség aránya: 1-1 
Michael Nuts Győzelem-Vereség aránya: 0-2

A Statisztikák mindenképpen Murlock mellett állnak de Michael Nuts mellett pedig a HCW vezetősége: KWP,és a Doktor és még sokan mások is pl.Enzo Dozer és Grizly Davidson is.Ezért szerintem Michael Nuts fog továbbjutni.


Esélyek


Murlock: 49 %
Michael Nuts: 51 %


Így ezek szerint Michael Nuts megy tovább és megküzd J-Hawkal a második fordulóban,legalábbis én szerintem.


Nézzük a másik ágon az Áttörésen két debütáló pankrátor Poison és Nitro mérkőzését.

1.Forduló: POISON VS NITRO 

Nem lesz nehéz mind két pankrátor győzelem-vereség arányát
megnézni hiszen mindketten csak 1 vereséget szenvedtek csak el csapatban,de a mérkőzés után Doktor és KWP csapata Michael Nuts vezetésével megtámadta Nitrot köztük Poisonnal is hiszen Nitrot tusolták be a mérkőzés végén.Nézzük is az esélyeket: 




Esélyek


Poison: 39 %
Nitro: 61 %


Az én véleményem szerint Nitro bosszúként az Áttörésen történtek miatt visszavág Poisonnak és megnyeri majd ezt a mérkőzést.


Folytassuk hát akkor úgy hogy Nitro továbbjutott,és jöjjön az első forduló utolsó de véleményem szerint egyik legnagyobb meccse a Renegade vs PG Hooker meccs!

1.Forduló: RENEGADE VS PG HOOKER

Óriási visszavágóra lehet számítani és biztos hogy mindkét pankrátor belefog adni mindent.Az előző mérkőzés Renegade és PG Hooker között egy rendkívül jó Hardcore meccs volt amit végül PG Hooker nyert meg Renegade ellen aki viszont most lehet hogy nem egy jó whiskeyre hanem a bosszúra szomjazik PG Hooker ellen.Nézzük is a mérkőzés statisztikai részét: 

Renegade Győzelem-Vereség aránya: 2-2
PG Hooker Győzelem-Vereség aránya:4-2 


Le lehet szűrni hogy PG hat,míg Renegade négy mérkőzésen vett részt eddig.Ezen a mérkőzésen viszont nem az fog dönteni hogy ki hányszor veszített és hányszor vesztett.Az én véleményem az hogy PG Hooker ezen a gálán megfogja szerezni az első egyéni vereségét.

Esélyek

Renegade: 55 %
PG Hooker: 45 %

Így pedig kialakultak a 2.Forduló mérkőzései,ismét hangsúlyozom hogy az ÉN véleményem szerint.Nézzük is meg őket: 

A második forduló mérkőzései
  • J-Hawk vs Michael Nuts
  • Renegade vs Nitro
Álljunk meg egy pillanatra.Észre lehet venni hogy 3 heel és egyetlen Face van jelen a mérkőzések között.Ezt úgy látszik a sors hozta így, de úgy gondolom hogy most akkor itt az  ideje annak hogy jöjjön a 2.Forduló.

Kezdjük J-Hawk és Michael Nuts mérkőzésével!

2.Forduló: J-HAWK VS MICHAEL NUTS 

Először nézzük meg a Statisztikákat és az Esélyeket és utána jönnek az indokok.A Győzelem-Vereség arányba már az első forduló győzelme is be van számítva.

J-Hawk Győzelem-Vereség aránya: 6-1
Michael Nuts Győzelem-Vereség aránya: 1-2 

Esélyek

J-Hawk: 60 %
Michael Nuts: 40 %

J-Hawkról el lehet mondani hogy egyetlen egyéni mérkőzésen sem veszített még,csak a Fehérvári Tag-Team meccsen veszített aminek Összefoglalóját itt az oldalon el is olvashattatok.Annyi indok talán elég lesz hogy J-Hawk sokkal többet tett le az asztalra mint Nuts.

J-Hawk már döntős,de vajon ki lesz a másik? Nézzük akkor Renegade és Nitro lehetséges mérkőzését az én szemszögemből.

2.Forduló: RENEGADE VS NITRO 


Ugyanaz a rend mint az előző mérkőzés esetében.Statisztikák és Esélyek,és ugyanúgy a Győzelem-Vereség arányokban benne van az 1.fordulóban elért győzelem .

Renegade Győzelem-Vereség aránya: 3-2
Nitro Győzelem-Vereség aránya: 1-1 

Esélyek


Renegade: 60 %
Nitro: 40 %


Hogy mi az indok? Renegade az első HWE-s Oli Sörkertben rendezett eseményen debütált mégpedig egy Hardcore meccsen Icarus ellen egy győzelemmel,Doktort idézve "Lefektette a magyar pankráció alapköveit".Ezt mind tudtuk.De én szerintem ezen a mérkőzésen Renegade sokkal esélyesebb hiszen Nitro még csak most debütált és még szerintem nincs itt az ideje annak hogy a Ring Királya legyen.

Szóval így megvan a döntő is ami a HCW két legnagyobb heelje által alkotott csapat Renegade és J-Hawk között fog zajlani még mindig szerintem! Nézzük a döntő elemzését.  


DÖNTŐ: RENEGADE VS J-HAWK 


Egy rövid statisztika aztán kifejtem azt is hogy mi áll a két pankrátor mellett.Majd a legvégén jöjjenek az esélyek.


J-Hawk Győzelem-Vereség aránya: 7-1 
Renegade Győzelem-Vereség aránya: 4-2 


Kezdjük először J-Hawk esélyeivel!


Miért lehet J-Hawk a Ring Királya ?


J-Hawk olyan pankrátor akit vagy szeretni lehet vagy utálni de imádni sehogy sem lehet- így lehetne röviden jellemezni a HCW egyik legjobb heel karakterét.J-Hawk minden mérkőzésén a maximumot hozza ki magából és ezeket rendkívül látványos formában oldja meg.Erre jó példa Eight Ball elleni mérkőzése a HWE Open Airen vagy a debütáló csapatmeccse Ben Doverrel PG Hooker és Icarus ellen vagy az Áttörésen a 2 out 3 Falls mérkőzésük Icarussal.J-Hawk ha nem vívta ki a közönség tiszteletét eddig akkor most ha nyer és a Ring Királya lesz akkor a közönségnek már nem csak egy harcos lesz,hanem a Királyuk is.


Nézzük a csapattársát,és egyben az ellenfelét Renegadet is.

Miért lehet Renegade a Ring Királya ?

Renegade mióta debütált azóta csak felfele halad,és mára már a HCW legjobb pankrátorai között említhetjük a nevét.Már az említett Icarus vs Renegade mérkőzésen egy igazi heel karaktert ismerhettünk meg benne aki egyedi stílusával új színt vitt a Magyar Pankráció világába.Sokan utálják őt,és sokan tisztelik,hiszen egy rendkívüli Heel karakter aki a ringben egy igazi "Gonoszként" bánik ellenfeleivel is.A Ring Királya gála előtt sok megválaszolatlan kérdés van még,Renegade-el kapcsolatban viszont a legfontosabb kérdés az lehet hogy a már megszokott kalapot a Gála végén majd Koronára fogja-e cserélni ?

Miután megtudhattátok azt hogy én hogyan érvelek a két pankrátor mellett akkor most végül de nem utolsó sorban nézzük az esélyeket!

Esélyek 

J-Hawk: 50,5 %
Renegade: 49,5 %

Megszületett végre az eredmény..az én véleményem szerint nem más fog majd a Ring Királya lenni mint J-Hawk.Nem szeretnék sokat magyarázkodni hogy miért ez a véleményem,ezért röviden alátámasztom.J-Hawk szerintem az a pankrátor aki már a kezdetek óta javuló tendenciát mutat és mára a legjobb lett a HCW-ben és nem lehet legyőzni egyéniben (ez még megtörténhet).

A végére hagytam az infókat.

Infók a gáláról 
  • Belépő: 1000 HUF
  • Kapunyitás: 16:00
  • Kezdés: 17:00
  • IDŐPONT: 2011.06.18.
  • HELYSZÍN: Oli Sörkert 
És nem utolsó sorban aki a Ring Királya lesz,az most kiderült hogy szerintem J-Hawk lesz,az majd biztos ringbe fog szállni HCW Bajnoki címért! Köszönöm szépen a figyelmet.(ha lehetséges az apró betűs részt is olvassátok el) 

                                                  
Ezzel a bejegyzéssel remélem nem sértettem meg senkit,mert nem volt célom se a rajongók se a HCW pankrátorainak a megsértése.A bejegyzésben csak is az én véleményemet olvashatjátok amit én felvállalok,valakinek tetszik,valakinek nem de ezt én nem fogom kétségbe vonni.

1 megjegyzés: