2011. szeptember 29., csütörtök

Icarus vs Gabriel Angelfyre - Visszavágó!

A mostani alkalommal a HCW első bajnoka Icarus belekóstolhat az egyik Hollandiai gála hangulatába,mivel most szombaton azaz Októbert első napján Gabriel Angelfyre lehetőséget kap arra,hogy visszavághasson az Utolsó Emberigen elszenvedett vereségéért,mégpedig hazai pályán.Icaruson kívül még több más nemzetközi pankrátor is részt fog venni a gálán,mint mondjuk a belga származású Eddie Dark,a mexikói Rey Fantasma,és végül de nem utolsó sorban az angol Wolf Alexander.

Kérdés a Hell in a Cell előtt

Van Hell in a Cell meccs,vér nélkül?

A válasz: igen,van.Láthatjuk hogy eme meccstípus már harmadik éve kap különálló gálát,és semelyiken sem láthattunk még egy kicsi vért sem,hiszen ha rákérdezünk,hogy "Miért?" akkor arra azonnal azt a választ kapjuk,hogy a gyerekek miatt.És most ekkor felmerül a kérdés,hogy a gyerekek min nem ijednek meg,vagy sírják el magukat? Jó példa erre a tavalyi Hell in a Cell gála amikor Wade Barrett legyőzte John Cenát és így tehát a gyerekek szuperhősének csatlakoznia kellett a Nexushoz,és ekkor a szülők és gyerekeik rohamosan kezdtek fogyni az arénából.Persze van Hell in a Cell meccs vér nélkül,de koránt sem olyan élvezhető,mint a régebbi Cella meccsek.Azt meg azért ne várjuk,hogy visszakapjuk a már rég klasszikussá vált HIAC meccseket,mint az Undertaker vs Mankind összecsapást.Most már más szelek fújnak a WWE-ben..

Hamarosan kaphatóak lesznek

November 5-én,szombaton elkezdik árusítani a jövő évi WrestleManiara a jegyeket.A 28. alkalommal megrendezésre kerülő Mania 2012. április 1-jén a Sun Life Stadionban Miami,Floridaban lesz megrendezve.

Rey Mysterio egészségügyi állapota

Rey Mysterio még tegnap előtt járt egy orvosi találkozón San Diego,Kaliforniában ahol megvitatták a mexikói pankrátor térdének állapotát.Mysterio megjegyezte: lehetséges,hogy több műtétet is el kell még végezni.

Raw nézettségi adatok

Ezen a hétfőn egy újabb Raw Supershowt tekinthettünk meg.Eme alkalommal 2,98 pontot ért el az adás ami 4,150,000 nézőt jelent.

2011. szeptember 27., kedd

Raw House Show (El Paso,Texas)

A Raw szupersztárjai szeptember 24-én Eddie Guerrero szülővárosába El Paso,Texasba látogattak el,hogy az ottani közönségnek tartsanak egy újabb House Showt.

Nézzük,hogy mi történt a Raw House Showján!

1.Meccs,Battle Royal: John Morrison won

Morrison így még az est során megküzdhet Dolph Ziggler ellen a United States bajnoki címért.A Battle Royalon még részt vett Alex Riley,Jack Swagger,Mason Ryan,Primo,Kofi Kingston és még sok más szupersztár.

2.Meccs,Divas Championship: Kelly Kelly (c) def. Beth Phoenix
3.Meccs: Drew McIntyre def. Zack Ryder
4.Meccs,United States Championship: Dolph Ziggler (c) def. John Morrison  
5.Meccs: Jack Swagger def. Alex Riley
6.Meccs,WWE Tag Team Championship: Kofi Kingston & Evan Bourne (c) def. David Otunga & Michael McGillicutty
7.Meccs,Street Fight Match: CM Punk def. Alberto Del Rio

Punk a mérkőzés után tiszteleg Eddie Guerrero előtt. 

Tiszteleg az elhunyt legenda előtt

CM Punk a napokban megrendezésre került Raw House Shown nem más előtt,mint a mexikói legenda Eddie Guerrero előtt tisztelgett mégpedig szülővárosában: El Paso,Texasban.Lejjebb megtekinthettek,egy amatőr felvételt Punk beszédéről,és a közönség reakciójáról:


Íme a videó 
 

2011. szeptember 26., hétfő

Kiakadt az Amerikai sárkány

Daniel Bryan az utóbbi időben vereséget vereségre halmoz.Mióta Chicagoban a Money in the Banken megnyerte a SmackDown Money in the Bank mérkőzését,szinte csak alul maradt ellenfeleivel szemben.Az utóbbi eset viszont már nagyon felhergelte az Amerikai sárkányt,hiszen ebben az évben,már harmadszorra veszít Sin Cara ellen.

Az alábbi linkre kattintva sok más mindent is megtudhattok ezzel kapcsolatban.

Impact Wrestling House Show (Hammond,Indiana)

Szeptember 24-én az Impact Wrestling pankrátorai a Hammond Civic Centerben tartottak egy újabb House Showt:

Nézzük hogy mi történt az Impact Wrestling House Showján!

1.Meccs,X Division Championship in a Triple Threat match: Austin Aries (c) def. Brian Kendrick & Alex Shelley
2.Meccs,Knockouts Championship: Winter (c) def. Velvet Sky
3.Meccs: Mr.Anderson def. Bully Ray
4.Meccs: Beer Money def. TNA World Tag Team Champions Mexican America in a Non-Title match
5.Meccs: Jeff Hardy def. D'Angelo Dinero 
6.Meccs: AJ Styles def. Christopher Daniels


A közönség egy remek nagyjából 30 perces mérkőzést láthatott,ami végül a Styles Clashel zárult.

Helyi jelentések szerint kb.1000 néző látogatott ki,hogy megtekintse a House Showt.

2011. szeptember 25., vasárnap

Részletek Cody Rhodes és Randy Orton összecsapásáról

Az eheti SmackDownon egymásnak feszült az Interkontinentális bajnok Cody Rhodes és a volt Nehézsúlyú világbajnok,Randy Orton.A mérkőzés utáni pillanatok elég véresre sikerültek.Ezt a WWE próbálja eltitkolni,legalábbis a Nemzetközi TV adásokban.Valamelyik országban teljesen kivágják azt a bizonyos jelenetet,és csak a mérkőzés utáni néhány pillanatot mutatják be.Az Egyesült Államokban pedig más kameraállásokat fognak felhasználni,hogy eltakarják Rhodes arcát,amiből szó szerint ömlött a vér.A vér nem volt benne a forgatókönyvben,ezért felmerülhet a kérdés hogy ezek után lesz-e valamilyen következménye a történéseknek.

Halloweeni Guest Hostok

Október 31-én azaz Halloweenkor a Muppet Show szereplői átveszik a Raw felett az irányítást egy estére,amikor ők lesznek a műsor házigazdái.Emellett valószínűleg reklámozva lesz a legújabb filmjük is,amit Hálaadás hetében fognak kiadni.

Már kapható!

A WWE immáron elkezdte értékesíteni a Webshopján keresztül CM Punk új "Ice Cream bar" pólóját.A póló 21,99 $-ba kerül,ami nagyjából 4400 Forintot jelent.

Impact Wrestling House Show (Springfield,IL)

Szeptember 23-án,azaz most pénteken a TNA roster tagjai Springfield,Illinoisba látogattak el ahol egy újabb House Show-val kecsegtettek a nézőknek.

Nézzük hogy mi történt a TNA House Showján! 

1.Meccs: X Division Champion Austin Aries def. Alex Shelley & Brian Kendrick (Non-Title)
2.Meccs: TNA Knockouts Champion Winter def. Velvet Sky (Non-Title)
3.Meccs: Mr.Anderson def. Bully Ray
4.Meccs: Jeff Hardy def. Jeff Jarrett
5.Meccs: Beer Money def. TNA World Tag Team Champions Mexican America (Non-Title)
6.Meccs: AJ Styles def. Christopher Daniels

Big Show egy Nickelodeon rendezvényen

A WWE beszámolt arról,hogy Big Show részt vett a Nickelodeon Worldwide Day of Play eseményen,amit egyébként nyolcadik alkalommal rendeztek meg.Az  alábbi kép is a rendezvény helyszínén készült.Az óriás jelenleg pihenő idejét tölti,ezért nem láthatjuk a WWE adásain.

2011. szeptember 24., szombat

Survivor Series Előzetes videó

Napok óta folynak a találgatások,hogy vajon igaz-e,hogy The Rock és John Cena csapata megküzd majd egy Tradicionális Survivor Series Tag Team meccsen,az idén megrendezésre kerülő Survivor Series gálán.Ez viszont most 100%-ig hivatalossá vált,hiszen a WWE kiadta az esemény előzetes videóját melyben a középpontba került kettejük párharca.Az előzetest lejjebb meg is tekinthetitek.

Íme a videó


Bővült az Alumni szekció

Miután a hétfői Rawn R-Trutht és The Mizt is elbocsájtották a WWE-től,mind a ketten felkerültek az Alumni szupersztárok közé,akik már nincsenek a szervezetnél.Rajtuk kívül Kevin Nash is csatlakozott az Alumni szekcióba.

Raw House Show (Albuquerque, New Mexico)

A Raw tagjai a tegnapi nap folyamán Albuquerquebe látogattak el,és ott egy újabb House Showt tartottak meg,az ellátogató közönségnek.

Nézzük,hogy mi történt a Raw House Showján! 

1.Meccs: Alex Riley def. Jack Swagger
2.Meccs: Zack Ryder def. Primo
3.Meccs: Mason Ryan def. Drew McIntyre
4.Meccs,United States Championship: Dolph Ziggler (c) def. John Morrison 
5.Meccs,Divas Championship: Kelly Kelly (c) def. Beth Phoenix
6.Meccs,WWE Tag Team Championship: Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) (c) def. David Otunga & Michael McGillicutty
7.Meccs,No.1 Contender match for the WWE Championship: CM Punk def. Alberto Del Rio

Impact Wrestling nézettség

A csütörtök esti Impact Wrestling nézettsége 1,08 pont volt.Ez összesen 1,524,000 nézőt jelent a Spike TV-nek.

Ring of Honor TV Premier!

A mai nap folyamán a Ring Of Honor debütálni fog a Sinclair Broadcasting adókon.A "További bejegyzések" gombra kattintva mindent megtudhattok a holnapi TV debütálással kapcsolatban.

Breaking News!

A mai nap folyamán meg kell hogy váljunk szerkesztő társamtól Rated-Rtől.Mondhatni belső okok miatt történt az ő elbocsájtása,és nem személyes okok miatt.Remélem (és erről meg vagyok győződve),hogy ő van annyira intelligens és nem kürtöli világgá eme ügyet.Annyit elárulok,hogy semmiféle káromkodás nem hagyta el egyikünk száját..Úgy gondolom,hogy mind a kettőnk köszönhet a másiknak valamit,és nem is akármit..

Ezúton is köszönjük Rated-R munkásságát az oldalon,ha az csak néhány hónapon keresztül húzódhatott is.A HWF irányítását Leva veszi át,ezúttal ismét egyedül..

MCW Nézettségi adatok

Hulk Hogan új Show műsora a Micro Championship Wrestling eheti adása a héten 0,67 pontot ért el,ami kb. 870,000 nézőt jelent.A csütörtök reggeli ismétlést pedig 235,000-en tekintették meg,ami 0,22 pontot jelent.Az MCW adásait a truTV sugározza Amerikában.

2011. szeptember 23., péntek

Boldog születésnapot!

A hatszoros WWF World Tag Team bajnok Matt Hardy ma ünnepli a 37. születésnapját.

Boldog születésnapot kívánunk neki!

2011. szeptember 21., szerda

Impact Wrestling House Show (Wilkes Barre, Pennsylvania)

Szeptember 17-én szombaton az Impact Wrestling pankrátorai Wilkes Barre, Pennsylvania-ba látogattak el,hogy egy újabb House Show-val kecsegtessenek a Showra ellátogatóknak.

Nézzük,hogy mi történt az Impact Wrestling House Showján!


1.Meccs,X Division Championship: Austin Aries (c) def. Brian Kendrick & Robbie E
2.Meccs,TNA Knockouts Championship: Winter def. Mickie James
3.Meccs,2 on 1 Handicap Match: TNA World Tag Team Champions Mexican America def. "The Pope" D'Angelo Dinero 
4.Meccs: Bobby Roode def. Bully Ray
5.Meccs: Jeff Hardy def. Jeff Jarrett
6.Meccs,TNA World Heavyweight Championship: Kurt Angle (c) def. Mr.Anderson 

Alex Riley interjú

Alex Riley a tegnapi napon nem másnak,mint édesapjának Kevin Rileynak adott interjút a CBS Cleveland rádióban.Az interjú során Riley beszélt a múltjáról,a focista éveiről,és a jövőbeli dolgokról is.Emellett nem mást,mint Drew McIntyret is dicséri.

Az interjút ide kattintva meg is hallgathatjátok teljes egészében.

Sérülést szenvedett

Ahogy azt láthattuk a hétfői Rawn,Jerry Lawlert és Jim Rosst az új Nehézsúlyú Világbajnok Mark Henry jól helyben hagyta.Ennek kárát inkább Jerry "The King" Lawler látta (Mark Henry végrehajtotta rajta a World Strongest Slamet,mégpedig úgy hogy Lawler a kommentátori asztalon landolt).A kommentátort a helyi kórházba szállították ahol kezelték a sérülését.Később pedig kiderült,hogy kisebb hátsérülést szenvedett.Így tehát szinte biztossá vált,hogy Lawlert nem láthatjuk már a jövőheti Kansas Cityben megrendezésre kerülő Raw Supershown.

Raw Supershow nézettség

Ezen a héten a hétfő esti Rawn egy Supershowt rendeztek meg,ahol a Raw szupersztárjain kívül a SmackDown szupersztárjai is részt vettek.Az adás nézettsége elérte a 3,0 egész pontot.Óránként ingadozott az adás nézettsége,mégpedig 3,07 és 2,95 pont között.Ez összesen 4,325,000 nézőt jelent az USA Networknek.

2011. szeptember 20., kedd

Megsérült!

Ahogy azt már korábban említettük a "Nature Boy" Ric Flair sérülést szenvedett az előző heti Impact Wrestling főmeccsén Sting ellen.Állítólag Flair a bal könyökét törte el,emellett még egy később adott interjúban azt is megemlítette lehetséges,hogy eltörte az egyik karját is.

Impact Wrestling Hírek

A "További bejegyzések" gombra kattintva megtekinthettek néhány hírt az Impact Wrestlingel kapcsolatban,többek között az előző heti adás nézettségét,és az eheti adás előzetesét is megnézhetitek.

Visszatérés Long Islandbe

A WWE még idén decemberben tervezi a visszatérést Long Islandbe (Zack Ryder lakhelye),pontosabban december 17-én egy Supershowt fognak megrendezni Uniondale,Long Island,New Yorkban,mégpedig egy Szombati napon.Az adás hivatalosan fél nyolckor veszi majd kezdetét.

The Day Trailer

Hamarosan bemutatásra fog kerülni a WWE Studios legújabb filmje ami a The Day címet kapta.Az alábbiakban megtekinthetitek a film előzetesét.

Íme a trailer


Turné Japánban

Colt Cabana jelenleg Japánban a NOAH-val túrnézik.Most vasárnap részt is vett egy Tag Team mérkőzésen ahol csapattársával Bison Smithel győzelmet aratott a Jun Akiyama,Atsushi Aoki csapat ellen. 

2011. szeptember 19., hétfő

NJPW-Kantaro Hoshino Memorial Show

Nemrég Japánban megrendezésre került az NJPW Kantaro Hoshino Memorial Show néven futó gálája.A "További bejegyzések" gombra kattintva még több információt tudhattok meg a gáláról (pl.az összecsapások időtartamát zárójelben találhatjátok meg),amin többek között tiszteletét tette a ROH Nehézsúlyú világbajnoka Davey Richards is.

Újra feltűnik

Immáron hivatalossá vált,hogy Bret "The Hitman" Hart ott lesz október 29 és október 30 között a Közép-Kanadai Comic Conon melynek helyszínül Winnipeg,MB fog szolgálni.

Justin Credible Twitter üzenete

Jusin Credible a volt WWE és TNA pankrátor a Twitteren elmondta véleményét a jelenlegi WWE-ről,a PPV gálákról de legfőképp a Night Of Championsről.Az biztos,hogy senkit sem kímélt:

"Jó reggelt.Az utóbbi időkben a WWE PPV gálái szerintem sz*rok.Kár.Ugyanaz a sz*r Cena,HHH,Mark Henry..Nos,hála istennek ez nem az én problémám."

Elkobzott táblák

Értesüléseink szerint a tegnapi Night of Champions PPV gálán több táblát is elkoboztak a rajongóktól.Többek között volt néhány,amiken az alábbi feliratokat lehetett elolvasni:
  • Bár csak Benoit is itt lenne
  • Az UFC a WWE tulajdona 
A biztonságiak is kijelentették,hogy a rajongók nem használhatnak semmilyen módon trágár/obszcén kifejezéseket a magukkal hozott táblákon,hiszen a helyszínen gyerekek is vannak.

Botchamania: 1,2,3.Rész

Minden héten Botchamania itt a HWF-en! Az első részektől napjainkig szemezgetünk a Botchamania remek összeállításaiból.Aki nevetni szeretne,az nyugodtan olvassa el minden egyes ilyen cikkünket.Az alábbiakban az első három részt nézhetitek meg összefűzve.Rengeteg elcseszett Powerbombot "csodálhatunk" meg az alábbiakban,és még jó néhány mást is amin jókat lehet mosolyogni.

Night of Champions Dark mérkőzése

A "További bejegyzések" gombra kattintva megtudhatjátok,hogy vajon kik küzdöttek meg az idei Night of Champions PPV gála előtti Dark mérkőzésen.

Night of Champions Letöltések

Kedves olvasók! Sok időnyi csend után megtörjük a jeget és ismét jelentkezik az oldal,azt egyelőre még nem tudni,hogy milyen rendszerességgel de az idő majd ezt is eldönti.Most vasárnap rendezték meg a 2011-es és egyben már 3. Night of Champions név alatt zajló PPV gálát.A Telly-TV által,és segítségével most rengeteg Letöltési linkel és több olyan csatorna videójával örvendeztetünk (reméljük) meg benneteket amikkel meg tudjátok tekinteni eme PPV-t.Jó szórakozást kívánunk mindenkinek.

Katt ide: Night of Champions 2011

2011. szeptember 6., kedd

Megcsillogtatta énektudását

Ahogy már Rated-R kolléga is írta,de nem volt bátorsága kiposztolni CM Punk a tegnap előtti Weeling,Nyugat Virginiai House Shown elénekelte a "Take Me Home Country Roads" című számot a nagyérdeműnek.És még nem más,mint John Cena is ott volt a ringben.Hogy mi sült ki ebből? Azt a lenti videóban megtekinthetitek:

 

2011. szeptember 3., szombat

A Ring of Honor leghíresebb pankrátorai: 1.Rész

Bizony-bizony.Vannak olyan pankrátorok akik ebből a szervezetben érték el karrierjük azon pontját,ahol felfigyeltek rájuk.Akik innen kikerültek mind vagy a TNA-ben,vagy a WWE-ben kötöttek ki (volt aki mindkét helyen) Hogy kikről is van szó? Ezt a cikk 1.részében el is olvashatjátok.

A Ring of Honor története

Ezt a cikket mindenképpen lényegre törően kellett megírnom,hiszen vannak olyan olvasók itt az oldalon akik szinte a heti 5-6 híren kívül semmit sem tudnak a Ring of Honorról,és ezért is jött létre ez a hétvége,hogy TI többet tudjatok meg erről a szervezetről.A "További bejegyzések" gombra kattintva elolvashatjátok a ROH rövid történetét.

2011. szeptember 2., péntek

Kezdetét vette a ROH hétvége!

A mai naptól az oldalon átvette az uralmat a Ring of Honor hiszen a hétvége folyamán a ROH lesz az első számú szervezet,amivel foglalkozni fogunk.Eme Speciális hétvége folyamán megismerkedhettek a Ring of Honor történetével,néhány pankrátorral is,és több Show összefoglalóját is elolvashatjátok az én szemszögemből.Mostantól pedig hivatalos: KEZDETÉT VETTE A RING OF HONOR HÉTVÉGE!